Jakub Zörkler: Vítězná branka proti Tuchlovicím byla zároveň mojí životní trefou

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal Jakub Zörkler z Rejšic. Odchovanec Mladé Boleslavi nyní válí v dresu přeborových Rejšic, pro které je charakteristickým znamením přímočarý a kombinační fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V zápase jsi dal dvě parádní branky. Nejprve si urostlého Šimka překonal bombou na zadní tyč otřenou ještě o břevno a druhá branka byla po parádním sólu.
V prvním poločase se mi vůbec nedařilo. Do druhého poločasu jsem šel s tím, že musím všechno zlepšit ,jak pohyb tak bojovnost. Při prvním gólu jsem dostal přihrávku od Kůči ve středu hřiště, poté jsem se otočil s balónem vyhnul se jednomu protihráči a vystřelil. Byl to můj nejhezčí gól za mojí fotbalovou kariéru. Ten gól nás nakopl a poté mi narostlo velké sebevědomí a velká chuť do hry. Druhý gól sem si opravdu vychutnal a nebyl to můj jediný takový gól za moji hráčskou kariéru .
Rejšice opět hrají v horní polovině tabulky. Jaké jsou ambice týmu?
Neznám ambice všech svých spoluhráčů, ale mojí ambicí je postoupit s týmem do divize.
Tým je složen především z odchovanců Mladé Boleslavi, což je i tvůj případ. Jak moc Ti chybělo, abys byl v Boleslavi ještě teď?
Z Boleslavi jsem odešel sám od sebe a to z důvodu pracovních, protože jsem díky práci nestíhal tréninky a nemohl jsem tomu dávat 100% .
Tým trénuje i mladý trenér. Jak bys celkově charakterizoval svůj tým?
Trenér Hruška je pohodář a kluci z týmu mě přijali v pohodě. V Rejšicích je skvělá parta a jsem rád, že tu můžu hrát. Náš tým se snaží hrát kombinační a útočný fotbal.
Rejšice hrají kombinační fotbal, ale v dalším kole Vás čekají Poříčany, které to hlavně doma tzv. "mydlí od podlahy". Jak se na tento těžký zápas připravujete?
Na Poříčany se extra zvlášť nepřipravujeme. Budeme chtít hrát náš kombinační fotbal a vyhrát.
V domácím prostředí jste nesmírně silní. Dokážete soupeře zničit (Př.: Hvozdnice 9:2, SK Rakovník 4:0, Poříčany 4:0, nyní Tuchlovice 3:0), na druhou stranu ale jste dokázali doma překvapivě prohrál se Semice 4:2 či v posledním podzimním kole s Hradiště 1:0. Čím si to vykládáte?
Na to je jednoduchá odpověď. Tým jako jsou Semice, který celý zápas bráni v 10 lidech a čekají až jim rozhodčí pískne nějaký trestný kop, který dokážou potrestat a my nedáme milion šanci. A co se týká k zápasu s Hradiště, tak jsme hráli na těžkém terénu a naše hra je založena na výborné fyzické kondici a rychlém kombinačním přechodu do útoku a to prostě nešlo. Když jsme zápas mohli rozhodnout, tak Kory nedal jasnou šanci a oni z brejku v poslední minutě skórovali.
Jak jste oslavili sobotní výhru s Tuchlovicemi? Kdo je hlavní tahoun pozápasových oslav?
Přiznám se, že oslavy jsme se nezúčastnil, protože jsme měli rodinou oslavu. Mezi hlavní tahouny patří Marek Maňas, který není jen pracovitý hráč, ale odvádí i skvělou práci při pozápasových akcích.
Jak hodnotíte Krajský přebor. Je nějaký tým, který Vás zatím na jaře překvapuje a který naopak klame?
Je to velice vyrovnaná soutěž. V soutěži působí několik opravdu skvělých a zkušených hráčů, kteří jsou doplňovány mladými a ambiciózními hráči. Překvapujeme mě tým SK Lhota, který nemá špatné výsledky s týmy z horní polovině tabulky. Dokonce dokázali porazit venku Zbuzany 1:2.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.