V Přílukách nás čeká v neděli těžká šichta, domácí hrají o záchranu a já jsem zde dokonce několik let působil, říká brankář Veselé a hráč 17. kola Petr Červenka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? V tomto kole vyhrál znovu hráč z Veselé, tentokrát její gólman Petr Červenka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, pomalu to vypadá, že hráči z Veselé si z našeho hlasování udělali oddílovou anketu a vyhrávají jen oni?
Díky, hlavně chci poděkovat těm co mi poslali hlasy a taky těm co mě zařadili do sestavy kola. Hráči z Veselé jsou nyní nějak v kurzu, nejspíš podávají kvalitní výkony, jinak nemám pro to jiné vysvětlení...
V neděli jste vyhráli v derby s Lužkovicemi, jak těžké utkání to bylo? Citelně jim asi chyběl Ivoš Světlík, který si plnil trenérské povinnosti v Kroměříži?
Derby, říká se, že nemá favorita. Utkání bylo těžké, čekal se vyrovnaný boj, určitě nám pomohl rychle vstřelený gól, který nás uklidnil a mohli jsme hrát svůj fotbal. A brzy jsme pak přidali i druhý gól. Druhý poločas začal soupeř aktivněji a vytvořil si nějaké šance. Paradox je, že když nás soupeř začínal přehrávat, tak jsme dokázali skórovat po třetí. Rozdíl byl v tom, že my jsme své šance proměnili a soupeř bohužel ne. Hráč formátu Ivoše Světlíka určitě Lužkovicím chyběl.
Koho bys pochválil z Vašeho týmu za výkon s Lužkovicemi? Soupeř si ale také vytvořil řadu šancí...
Hlavně jsme to zvládli jako tým a táhli za jeden provaz, tým dělá jednotlivce. Jednou se zadaří jednomu a podruhé zase někomu jinému. Sebe hodnotit nebudu, to nechám na jiných. Gólman je přece na hřišti od toho, aby něco chytil a pomohl tím svému mančaftu. Soupeř bohužel své šance neproměnil a proto odjel s prázdnou.
Co říkáš na Vaše jarní výkony? Až na výpadek se Slavičínem jsou velmi dobré...Co se změnilo u Vás proti podzimní části?
Pro mě příjemné překvapení a věřím, že nám to nějakou dobu ještě vydrží. Proti Slavičínu to bylo smolné utkání, kdy soupeř potrestal všechny naše chyby a my své šance nevyužili. Přes zimu se u nás víceméně nic nezměnilo, snad jen marodi se dali do kupy po zranění a tak máme (zatím) kvalitu i na lavičce.
O víkendu Vás čekají v dalším derby Příluky, bude těžké uhlídat Matěje Votavu? Navíc domácí hrají o záchranu?
Další derby. Na Příluku jsem nějakou dobu hrál a znám některé kluky. O to to bude pro mne pikantnější duel. Věřím, že nějaké body uhrajeme a neodjedeme s prázdnou. Bude to zase těžké utkání, kdy domácí potřebují body jako sůl a na jaře se jim moc nedaří. Doufám, že chytnou formu až po našem utkání a uhrají letos záchranu. Moc to příluckým klukům přeji. Matěj Votava je určitě kvalitní hráč, ale my se nemůžeme soustředit jen na něj.
Myslíš si, že Nevšová letos postoupí do I. A. třídy? Nebo to bude jiný tým?
Upřímně si myslím, že postoupí Nevšová, která si to už pohlídá.
Kdo podle Tebe sestoupí do Okresního přeboru?
Vypadá to na Lukov, který má už pro záchranu těžkou pozici. Dál je tam namočená Lípa, také Příluky a Lužkovice. No uvidíme jak to dopadne. Ve hře je ještě spousta bodů a pořadí se bude ještě hodně měnit, těžko říct.
Jak jsi strávil dlouhou zimní pauzu, věnoval jsi se i jiným sportům?
Přes zimu se snažím udržet nějak v kondici. Chodím si zaběhat, rád zajdu do posilovny a taky dám nějaký ten fotbálek na naší umělce.
Jaké jsou Tvé další zájmy kromě fotbalu a co Tvá rodina, podporuje Tě ve fotbalu?
Chodím hrát hokej, to je další moje velká vášeň a taky se na Veselé věnují mládeží, trénují přípravku, kde hraje můj syn. To mi zabere také hrůzu času. Ale dělám to rád. Musím poděkovat mé přítelkyni Simonce za velkou podporu a trpělivost, za to ji patří mé velké díky!
S kým si nejvíc rozumíš na hřišti i mimo něj?
Snažím se vyjít se všemi, máme dobrou partu a to je základ. O něco blíž mám ke spoluhráčům v mém věku, se kterýma zajdeme i na to pivko.
Co říkáš na výkony brankářů v této soutěži?
V soutěži je mnoho kvalitních kolegu brankářů, těžko vybírat jednoho, každý má občas svůj den, buď horší nebo lepší...
Co bys vylepšil na našem portálu - www.fotbalunas.cz
Váš portál se mi líbí moc, je plný informací k dané soutěži a za mě máte velkou pochvalu. Co se týče zlepšení, možná jen online výsledky hrajících se zápasů, ale to už tu zmiňoval můj kolega Mirek Čoček v jednom z minulých rozhovorů.
Dík za rozhovor a na těch onlajnech ze zápasů možná ještě zapracujeme...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku