Vzhledem k tomu, že v Dívčicích hraje spousta hráčů z Olešníka, asi mám na ně větší motivaci, říká Muž kola Miroslav Mádl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Míro, gratulace k výhře v anketě Muž kola. Vyhrál jste podruhé v této sezoně, chystáte na víkend hodit něco do placu nebo vás tentokrát pokladník ušetří?
Děkuji za gratulaci. Jen nevím, jak jsem se dostal do nominace. Určitě tam byli lepší adepti. Každopádně děkuji všem, kdo pro mně hlasoval. Uvidíme zda něco hodím do placu bude záležet na výsledku, který uhrajeme na Lokádě. A pokladník se už nechal slyšet, že mně to bude něco stát. Tak se nechám překvapit.
Jarní sezona se pomalu rozjíždí. Jak probíhala v Žabovřeskách zimní příprava?
Zimní příprava prý byla dobrá, ale beze mně. Nedokázal jsem se dokopat na tréninky a ani na soustředění jsem nebyl. Nějaká lenost nebo co. Začal jsem chodit na tréninky, až když se začalo chodit na hřiště. Oproti loňsku obrat o 180 stupňů, to jsem prodělal celou přípravu, vynechal jsem snad jen dva nebo tři tréninky. Kluci ale říkali, že byla dobrá a výživná.
V týmu patříte k nejstarším hráčům a hlavně jste brankář. Měl jste v přípravě nějaké úlevy nebo jste si musel všechno odmakat jako ostatní spoluhráči?
Letos jsem žádné úlevy nepotřeboval a loni jsem jí projel na plno bez úlev.
Když jsme dělali podzimní rozhovor bylo to právě po zápase s Dívčicemi. Patří tento tým mezi vaše oblíbené, když jste s ním v sezoně neztratili ani bod?
Ano, loni to bylo také s Dívčicemi. Nějak se mi na ně daří a mám s nimi nějaké štěstí.Třeba je to tím, že tam hraje spousta hráčů z Olešníka. Taková motivace nebo co. Doufám, že to ještě dlouho vydrží.
Úvod zápasu měl podobný průběh, jako ten na podzim, když jste rychle inkasovali. Zápas jste nakonec zvrátili v posledních deseti minutách. Ukázalo se, kdo má více natrénováno nebo se přiklonila na vaši stranu nevyzpytatelná štěstěna?
Dívčice začali stejně jako na podzim. Vlítli na nás a přitlačili nás k bráně. Ale my máme menší hřiště než oni a dokázali jsme k nim líp přistupovat než u nich doma, kde měli spoustu prostoru a my nestíhali. U nás to bylo trochu jiný. Dali gól po krásně zahrané standardní situaci. Hezoučký centroval a Strnad dával. Hezký. My jsme se jen těžko dostávali na půli soupeře. První půli jsme měli jen jednu, dvě šance. Nic víc. Druhá byla o něčem jiném, většinu času jsme hráli na půlce Dívčic a řekl bych, že to byla otázka času, kdy to tam dotlačíme. Hosté v podstatě hráli jen na brejky, ale v nich byli dost nebezpeční a měli jsme velké štěstí, že jsme nedostali gól a že jsme to dotáhli k vítězství. Remíza by byla asi spravedlivá.
Váš tým se posunul v tabulce na čtvrté místo. Před vámi se zatím perou tři týmy o první místo. Co Žabovřesky, budou se chtít do boje o čelo taky zapojit?
Nevím jestli o čelo, ale čím víš tím líp.
Žabovřeskám funguje slušně defenziva. Máte nějaký rituál před zápasem nebo nějaké zaklínadlo na branku, aby se vám vyhýbaly střely soupeře?
Obrana zatím funguje a doufám, že fungovat bude. Rituál žádný není.
V dalším kole vás čeká jeden z favoritů soutěže tým Lokomotivy ČB B. Co od zápasu očekáváte a na co si dát pozor?
Lokáda je určitě favoritem a to ne jen v tomto zápase, ale určitě i celé soutěže. Bude to určitě těžký zápas a bude asi hodně záležet, jak se dokážou sejít a jak dají dohromady tým. Remíza by byla super, ale bude to těžká šichta. Na podzim jim to rozhodla záloha a myslím, že to tento zápas nebude jiné.
Děkuji za rozhovor a ať se daří i v dalších kolech!
Děkuji a nemáte zač. S pozdravem Míra Mádl.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.