ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo | 1.B třída sk. A, Petr Cába věřil, že budou Chvalšiny hrát výš.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Petr Cába zpovídán pro fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Znamená to pro vás něco?
Děkuji. Tak znamená i neznamená. Myslím, že zásluhu na mém zvoleni měli všichni hráči a hlavně obrana, díky ní jsem měl nulu.
Jaký byl zápas se Suchdolem vašima očima?
Věděl jsem, že Suchdol je velmi kvalitní a mladý tým, také proto hrají o přední příčky. Ale zápas úplně neprobíhal tak, jak by soupeř chtěl. My jsme byli lepší vzadu, díky rychlému gólu, velmi dobrému bránění a rozbíjení útoku se nám podařilo získat všechny body.
V kolika letech jste se k fotbalu dostal? A začínal jste hned v brance?
Já jsem začínal s hokejem, který jsem hrál od 4 do 15ti let a s fotbalem jsem začal v 6ti letech. Chytal jsem hned na začátku, ale jen v přípravce, poté jsem vystřídal snad všechny posty a v 10ti letech, jelikož se mi nechtělo běhat, schoval jsem se do brány (smích).
Jak jste zatím spokojený s první sezónou po postupu? Překvapilo vás něco ať už příjemně nebo naopak?
Upřímně jsem věřil, že budeme hrát výš, ale bohužel se nám podzim úplně nepovedl tak, jak bych si představoval. Několik kluků hraje 1. B. poprvé a naopak někdo má zkušenosti i s 1. A. nebo i dorostenecké divize. Ale doufám, že se zvedneme a ukážeme všem, že můžeme hrát 1. B. i třeba mezi první pětkou. Hodně mě překvapila Nová Ves, která je zatím druhá a předvádí velice dobré výsledky. Klobouk dolů!
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
No, tak tady je to jasný (smích), Real Madrid!!! A CR7!!! Ale můj vzor jako gólmana byl vždy Iker Casillas a momentálně je to Manuel Neuer!
Co jste říkal na čtvrtfinálovou odvetu proti Bayernu?
První zápas byl velmi kvalitní. Ale druhé utkání už bylo trochu jiné. Hlavně se hrálo na Santiagu a navíc rozhodčí byli velmi špatní a v takovém zápase by takovéhle chyby dělat neměly. Ale ruku na srdce, kdo by se ve čtvrtfinále ligy mistrů přiznal, že dal 2 góly z offsidu? On je prostě rozdílovej a společně s Messim nejlepší hráč na světě a pokud dáte Bayernu 5 gólů za 2 zápasy v lize mistrů, jste prostě nejlepší! Pořad říkám Fugasovi ať se podívá jak se má chovat útočník, aby taky střílel jak šílenej (smích).
Máte nějakou perličku z kabiny, která by se dala publikovat?
No spíše ze soustředění (smích), když 80 procent souska strávíte s klukama u fify, navíc stylem zápasu: "hod to Zlatanovi na vidle" "Vardy zas*anej, šestej gól, kretén!" nebo "samý saně, Fugas ty dohráváš v sedmi!" tak to bylo velký (smích).
Jaké jsou vaše koníčky, když se zrovna nevěnujete fotbalu?
No, pravda je, že fotbalu věnuji většinu času. Až někdy mě to mrzí vůči rodině (přítelkyni s dcerou), protože s nimi i díky práci trávím málo času. Ale mimo fotbalu jsem hlavně s nimi a s přáteli.
Je nějaký zápas na který jen tak nezapomenete?
Asi největší zážitek mám z působení ve Větřní, kdy se hrál poslední zápas a já šel zpátky do Chvalšin. Na konci zápasu jsem střídal a loučilo se se mnou asi 150 lidi, to bylo vážně hezké! Jinak určitě nezapomenu na zápas v Horní Plané, kdy jsem šel do útoku a povedlo se mi dát hattrick. A poté poslední zápas doma v okresu proti Křemži, kdy jsme dostali pohár a já cítil hrdost za cely tým, že jsme to konečně zvládli a zaslouženě postoupili.
Chtěl byste něco vzkázat spoluhráčům, přátelům, rodině... prostřednictvím fotbalunas?
Tak určitě, chtěl bych, aby se to v týmu dostalo zase zpátky do té pohody jaká byla loni. Naší mamince Janičce bych chtěl vzkázat, že z Lilinky stejně bude fotbalistka a Míšovi Postlu, ať ze sebe přestane dělat starýho pána a ještě tak deset let na tom středu běhá pořad stejně (smích). A Fugasovi s Cifrem ať si to daj na vidle, hlavně bacha na saně nebo bude rote!!! (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.