ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Divize D, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, kterým se stal Petr Šmída! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Do Hodonína jste sice nejeli jako favorité, ale prezentovali jste se aktivní pohlednou hrou. S jakými cíli jste jeli na jih Moravy?
Jeli jsme do Hodonína s cílem podat, co nejkvalitnější výkon. Hrát kvalitně z obrany a vyrážet do rychlých protiútoků.
Co si myslíš, že byl klíčový okamžik zápasu?
Byla to vyrovnávací branka na 1:1 před koncem poločasu. Tento gól nám dodal potřebné sebevědomí do druhého poločasu.
Za vyrovnaného stavu jste dostali červenou kartu. Věřil jsi v tu chvíli, že by zápas mohl takhle dopadnout?
Řekl bych, že nám červená karta dokonce i pomohla. Po tomto okamžiku jsme se semkli jako tým a každý z nás nechal na hřišti srdce. Hodonín hodně otevřel obranu a my jsme tak měli prostor na rychlé protiútoky.
Aby toho nebylo málo, tak jsi za stavu 2:1 chytl důležitou penaltu. Jak jsi celou situaci viděl?
Byl to smolný moment pro naši obranu. Odražený míč trefil Lukáše Smetanu do ruky a rozhodčí neváhal. Předem jsem si vybral stranu, na kterou chci jít a měl jsem také štěstí, že si exekutor vybral stejnou stranu jako já.
V příštím zápase přivítáte doma Starou Říši. Co očekáváš od tohoto zápasu?
Myslím si, že to bude velmi těžký zápas. Musíme podat stejně kvalitní výkon jako v Hodoníně a uvidíme, na co to bude stačit.
Jsi ještě poměrně mladý brankář. Máš do budoucna nějaké cíle či ambice propracovat se do profesionálního fotbalu?
Momentálně jsem moc rád, že chytám za Vrchovinu. Nikdy jsem moc nepřemýšlel nad tím, že bych se mohl dostat do profesionálního fotbalu. Pokud by ovšem nabídka přišla, určitě bych se nebránil.
Se svými spoluhráči jste ovládli hlasování v sestavě kola. Sleduješ náš web, popřípadě sledoval jsi konkrétně tohle hlasování?
Na tento web zabrouzdám tak jednou týdně. Toto hlasování jsem sledoval spíše z povzdálí. David Landori, kterému patří velké díky za jeho neúnavné povzbuzování, zajistil dostatek hlasů proto, aby všichni tři hráči obsadili první tři místa.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.