Zatím nemůžeme mluvit o klidném středu tabulky, říká Tomáš Jakubec

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Tomáš Jakubec z Budišova- Nárameč B, který jednou brankou přispěl k výhře svého týmu na hřišti posledních Rouchovan. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se, jaký byl zápas z tvého pohledu?
Moc děkuji. A teď k zápasu. I když jsme měli půjčených pár kluků z áčka, zápas nebyl vůbec jednoduchý. Poměrně brzy jsme vstřelili vedoucí gól, na který domácí našli rychlou odpověď, ale do poločasu se nám podařilo vedení získat zpět. Druhý poločas jsme se snažili vedení navýšit, abychom měli v závěru zápasu větší klid a dohrávali ho bez nervů. To se nám ale nepodařilo, nicméně si troufám říct, že jsme zápas měli pod kontrolou a soupeře do žádné větší šance nepustili. Naopak jsme několikrát mohli udeřit my, ale příležitosti jsme zahodili. Soupeři z Rouchovan bych chtěl popřát hodně sil do zbytku sezony a věřím, že se jim podaří soutěž zachránit.
 Jak bys popsal svůj výkon?
Můj výkon... Nerad hodnotím sám sebe, přenechám to raději jiným. Bývám sebekritický a nejinak tomu bude i teď. Byl to můj čtvrtý zápas po hodně dlouhé pauze od fotbalu. Nehrál jsem ho téměř čtyři roky a musím přiznat, že je to hodně znát. Práce s míčem, fyzička, návyky, které jsem měl před pauzou se těžko dostávají zpět, ale pomalu si zvykám. Věřím, že to bude lepší a lepší, i když už se řadím spíše do kategorie veteránů. V Náramči je skvělá parta lidí, tak doufám, že si ještě nějaký rok zakopu. (úsměv).
Popíšeš nám svůj gól z tvého pohledu?
Do vápna přiletěl z pravé strany přetažený centr a Milan Holubář, náš sniper, mi balon vrátil zpět před branku a pro mě už nebylo těžké míč uklidit do sítě. 
Nyní hrajete doma proti Valči. S čím do zápasu půjdete?
Byl bych asi špatný sportovec, kdybych šel do zápasu s tím, že ho nechci vyhrát. Valeč je nejspíš favorit, nicméně mi se budeme snažit vyhrát. Máme dobrý tým a když potáhneme všichni za jeden provaz, určitě se nám to podaří. 
Jak jste momentálně spokojeni se svým postavením v tabulce?
Spokojeni jsme s posledním zápasem, že jsme ho zvládli. Ale je to jenom jeden krok, kterých musíme udělat ještě hodně. Do konce zbývá odehrát sedm kol, to je ještě pořádná dávka zápasů, stát se může všechno. Jsme v polovině tabulky, ale rozhodně nemůžeme mluvit o klidném středu. Týmy jsou hodně vyrovnané. 
 Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli rodiče. Oba byli velice sportovně založeni. Otec hrál fotbal v Telči a potom také trénoval, takže jsme s mým bratrem už od malička trávili většinu času na hřišti. Někdy od šesti let jsem začal hrát v Telči, kde jsem si prošel všechny věkové kategorie až k dospělým.
 Máš oblíbeného fotbalistu?
Je spoustu skvělých fotbalistů... Dřív se mi líbili Denis Bergkamp nebo David Beckham, ale ti už kopačky pověsili dávno na hřebík (úsměv).
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Bayern Mnichov.
Jaké máš koníčky?
V první řadě je to rodina a potom sport všeobecně. Když je čas, jezdím na horském kole nebo běhám. Bohužel toho času moc není.
 Který filmový žánr vyhledáváš?
V poslední době jsou u nás v kurzu pohádky (smích). Ale jinak se rád zasměju u dobré komedie, ale když je nálada, tak nepohrdnu akčním filmem, thrilerem a nebo scifi.
 Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Rajská omáčka s těstovinami a k pití klidně voda (úsměv).
 Sleduješ naše webové stránky?
Přiznám se, že ne. Ale určitě to teď napravím a budu je sledovat pravidelně.(úsměv)
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.