Pokukujeme po čtvrtém místě, říká Ondřej Suk

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Ondřej Suk ze Smrku, který přispěl gólem k výhře svého týmu. Nyní si s tímto hráčem přečtete celý rozhovor.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřeji, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci, zápas byl hodně těžký, do Březníku jsme jeli s tím, že chceme nějaký ten bodík urvat. Domluvili jsme se, že zkusíme na soupeře vlétnout, což se podařilo a brzy jsme vedli 0:2, ale jak u nás bývá zvykem, mysleli jsme si ,že to půjde už samo, ale opak byl pravdou a Březník dokázal do poločasu vyrovnat. Začátek druhé půle vypadal, jako by nás nastoupilo aspoň o čtyři hráče méně, Březník nás na plné čáře přehrával, ale naštěstí se jim nepodařilo dát gól a nám vyšel jeden protiútok a dali jsme na 2:3 to nám hodně pomohlo a zvedlo nás to, Březník nějaké šance ještě měl, ale nám se týmovým výkonem podařilo dovést zápas do vítězného konce.
 Jak bys popsal svůj výkon?
Já si myslím, že jsem odehrál  celkem dobrý zápas, dal jsem gól a to bylo hlavní, musím pomáhat týmu a dávat góly, začátek jara jsem nebyl vůbec produktivní. Tak jsem rád, že mi to tam už dvakrát padlo a doufám že ne naposled na jaře (smích).
 Popíšeš nám z tvého pohledu tvůj gól?
Gól nic moc, spíš haluz, jak se říká, už jsem dal hezčí (smích). Sobol (Ondra Sobotka) zatáhnul míč z boku do vápna a dal přízemní centr, já nastavil mezi dvěma obránci nohu a skončilo to v bráně.
Jaká panuje v týmu nálada po třech vyhraných zápasech v řadě a s jakým umístěním budete spokojeni?
Nálada je skvělá, náš cíl byl záchrana a jsme ve středu tabulky a pokukujeme až na čtvrté místo, takže super.
Nyní vás doma čekají Hrotovice B. Co by jsi řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Hrotovice B je na jaře velmi zajímavý tým, jezdí na zápasy v sedmi až v devíti lidech, osobně tyto kluky obdivuji, protože odehrát celý zápas v sedmi lidech a dostat 14 gólů v Rapoticích, to opravdu musí ten fotbal milovat (úsměv). My jim máme, co vracet z podzimu, kde jsme prohráli 4:2 a jak jsi se ptal v otázce předtím, nálada je super a věřím, že přidáme čtvrté vítězství v řadě a můžou hrát klidně v 11 (smích).
 Máš před zápasem nějaký zvláštní rituál?
Nemám.
 Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl jeden můj kamarád,když mi bylo osm, řekl, ať s ním jdu na trénink, to ještě bylo za FC Slávia Třebíč, a začalo mě to bavit, kamarád za měsíc skončil a já to hraji do teď :-) Pak mě nejvíc podporoval můj otec, který mě vozil na všechny zápasy a vždy stál za zábradlím a sledoval můj výkon, který posléze hodnotil, někdy kladně, někdy taky ne (smích). Moje bývalá působiště jsou FC Slávia Třebíč, Bopo Třebíč, HFK Třebíč, Družstevník Čechtín a teď nejsem si jistý pátou nebo možná jíž šestou sezónu jsem Smrčan (úsměv).
Máš oblíbeného fotbalistu?
Líbí se mi Messi, to je pro mě pan fotbalista.
 Kterému fotbalovému klubu fandíš?
)FC Barcelona a Bayern se mi líbí.
 Jaké máš koníčky?
Na ty kromě fotbalu není vůbec čas, největší koníček je pro mě rodina a můj skoro dvouletý syn Robin, ten mě dokáže opravdu mezi fotbalem a prací 100% zabavit a co nezvládne on, tak dožene moje manželka Kristýna (smích).
 Který filmový žánr vyhledáváš?
Mám rád komedie, nejradši české.
 Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Já jím všechno, ale řízek je klasika, ten nikdy neurazí a na pití taky všechno, nejradši pivo s kamarády.
 Sleduješ naše webové stránky?
Ano sleduji, vždy se těším v pondělí na reporty ze zápasů.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.