Čtyři góly za devadesát minut je moje maximum, říká hráč 20. kola Radek Truksa

Čtyři góly v zápase? Nevšední počin, který zaznamenal Radek Truksa v dresu Pustovět. V zápase proti Srbči vše začalo neproměněnou penaltou, kterou Radek odčinil více než dobře a pomohl tak svému týmu k důležitým bodům. Za svoje vystoupení si elitní střelec Pustovět toto ocenění zasloužil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Nejlepší hráč 20. kola, gratulujeme! 4 branky, vítězství, ale i neproměněná penalta. Byla nominace na místě nebo redakce sáhla vedle? (smích)
Nejdříve bych chtěl poděkovat všem, kteří mi poslali hlasy. Myslím si, že jsem se po zbytek zápasu snažil neproměněnou penaltu odčinit. Zda se to povedlo, nevím, ale 3 body jsou doma.
2) Říká se, že penalta se dá jedině špatně kopnout. Souhlasíš s tímto výrokem?
Ano, říká se to. Na druhou stranu si myslím, že zkušený brankář pozná kam střelec míří.
3) Jste na nejlepší cestě za záchranou. V Srbči jste vyhráli hokejovým výsledkem. Zaskočil vás soupeř něčím?
Ano, soupeř nás zaskočil hned od prvního písknutí. Já osobně jsem si myslel, že to bude jednodušší zápas, ale opak byl pravdou. Prvních 15 minut nás soupeř přehrával a proto jsme také dostali první branku. Pak jsme se probudili a zápas srovnali. Druhý​ poločas jsme byli lepším týmem.
4) V dalším kole přivítáte doma Chrášťany. Jaké si dáváte do zápasu cíle?
Chrášťany jsou velice silný a bojovný tým. I přes to půjdeme do zápasu s cílem vyhrát a jak se říká urvat tři body. Záchranu pořád nemáme jistou. A vítězství nám hodně napoví.
5) 4 branky v jednom utkání. Dal jsi někdy více gólů za devadesát minut?
Pokud si dobře pamatuji, tak 4 góly za 90 minut je moje maximum. (smích)
6) Dění na našem portále sleduje i tvůj kolega z práce Martin Štiller, který se hned hlásil, ať na tebe vymyslím něco záludného. (smích) Potkali jste se s "Matym" na hřišti buď jako spoluhráči nebo naopak?
Martina jsem poznal až na hřišti, když jsme s naším týmem zavítali do Zavidova.Tam jsem poznal, že je to výborný brankář a tuším, že jsme tam o gól prohráli. S Martinem jsem odehrál i půl sezóny v Zavidově a můžu opravdu říct, že je jak skvělý brankář, tak super kolega.
7) Třicet let ťuká na dveře. Cítíš se v top formě?
Zatím věk neřeším a cítím se dobře. V Pustovětech patřím k těm mladším, tak se snažím předvádět slušné výkony. Nedokážu říct, zda je to má top forma, každopádně obdivuji spoluhráče, kterým je třeba o 15 let vice.
8) Jistě sleduješ dění v českém fotbale a také někomu fandíš. Koho bys viděl jako vítěze ePojištění.cz ligy?
Fandím Viktorce, ale letos to vypadá na Slávku, ta si to určitě zaslouží. Hodně se výkonnostně zvedla.
9) Tvá zaslaná fotka mi nedává jinak než ti položit záludnou otázku. Půjde tvůj syn v tvých stopách a bude také ničit soupeře čtyřmi góly v zápase?
Strašné bych si toto přál. Je šikovný a moc ho to baví. Každopádně ho povedu k fotbalu a budu pro něj dělat co je v mých silách, ale nemůžu ho nutit. Zatím to vypadá moc slibně. Každopádně bych byl moc rád kdyby "ničil soupeře 4 góly".

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.