V Kolíně kopal druhou i třetí ligu, nyní se Dominik Veselý snaží prorazit v Zápech

S fotbalem začínal v Kolíně, odkud vyrazil do mládeže Mladé Boleslavi. Poté se vrátil a v Kolíně zažil třetí či druhou ligu. Před touto sezonu zamířil do Litoměřicka, kde vydržel pouze podzim a nyní je v Zápech, za které poprvé odehrál celý zápas, vstřelil oba góly svého týmu, a stal se nejlepším hráčem 29. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Poprvé jste v Zápech odehrál celý zápas ve třetí lize a hned je z toho ocenění pro hráče kola. Vaše dva góly zkomplikovaly cestu Olympie za výhrou, ale nakonec bohužel pro vás, otočila. Jak byste zhodnotil zápas po fotbalové stránce z vaší osobní strany?
Byl to těžký zápas, v nepříjemném vedru a se spoustou osobních soubojů. Je škoda, že jsme neudrželi vedení, zasloužili bychom si to.
Zápas vzbudil emoce u vašeho trenéra Maška, který cítil, že zápas nebyl souzen pro obě strany stejně. Jste také takového názoru?
Ano jsem. I hráči Olympie se omlouvali za výkon rozhodčího. Jinak je možná i dobře, že gólman Straka nechytil podruhé opakovanou penaltu, protože nevím kolik by domácí hráč dostal pokusů.
U trenéra Maška platí, že když se naštve, dokáže vše pojmenovat a neschovávat se za fráze. Je takový i v kabině, nechodí dlouho okolo horké kaše?
Ano a to si myslím, že je v pořádku.
V nedávné době jste působil v Kolíně, Litoměřicku či nyní v Zápech. Jak jste se dostal do Kolína a jakou soutěž jste zde kromě ČFL hrál?
V Kolíně jsem začal hrát už od mala, potom jsem si odskočil na čtyři roky do Mladé Boleslavi, abych se vrátil a začal zde v dospělém fotbale, kde jsem hrál ČFL, poté FNL a pak zase ČFL.
V Litoměřicích jste se ohřál pouhý půl rok, proč došlo k vašemu přestupu do Záp? Nebyl jste v Litoměřicích spokojený?
V Litoměricku jsem byl spokojený, jen jsem to měl daleko. Ale zničil jsem své auto a potom se porouchalo i auto přítelkyně. Dále jsem měl problémy se zraněním. Všechno to bylo složité a chtělo to změnu.
Jste mladým hráčem ročníku 1995. Fotbalem si zřejmě jako většina hráčů nevyděláváte, ale přesto, chodíte na nějakou brigádu nebo do práce? Nebo ještě studujete?
Mám pouze brigádu
Jaké jsou vaše osobní cíle do budoucích sezon? Chtěl byste se posunout o nějaké to patro výše, nebo je pro vás třetí liga spíše stropem a chcete se věnovat nějaké jiné aktivitě?
To vůbec netuším, budu makat a uvidím, co z toho bude.
Náš rozhovor vzniká ještě před zápasem s Jirny. Bez ohledu na tento zápas, jaké máte v kabině cíle do konce sezony? Jaký bodový počet by vás potěšil?
Do konce zbývají čtyři zápasy takže by mi stačilo dvanáct bodů.
Po zápase s Jirny k Vám zamíří Hořovicko. Jaký očekáváte zápas proti bodově nejhoršímu týmu v soutěži?
To nevím, ČFL je nevyzpytatelná soutěž a každý zápas může dopadnout jakkoliv.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.