Co se týče mého výkonu za jaro jako celek, tak jsem spokojen, ale stále je co zlepšovat, říká hráč 23. kola Daniel Štiller

Hráčem 23. kola rakovnického OP se stává záložník rezervy Zavidova Daniel Štiller! V zápase proti Kněževsi sice Zavidov nevyhrál, ale Dan svým výkonem rozhodně nezklamal, ba naopak. V týmu působí i s mladším bratrem Martinem, který si pro něj také připravil jednu otázku. Hrdý fanoušek Realu Madrid na vše ochotně zodpověděl a rozhovor s hráčem 23. kola je na světě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Gratulujeme k ocenění hráče kola. Čekal jsi nominaci do naší top jedenáctky a následnou výhru?
Děkuji, popravdě nečekal. Určitě by se našel někdo lepší než já.
2) O poločas byl stav nerozhodný, ale ve druhé části zápasu vás Kněževes přehrála a jasně zvítězila. V čem byl problém?
Já osobně si myslím, že chyba je v přístupu. Spoléhali jsme jeden na druhého a byli jsme za to po právu potrestáni. Polovinu gólů jsme dostali ze standartní situace, kdy zakončovali do prázdné brány. Kněževes má na to vhodné typy fotbalistů a využili toho.
3) Jsi spokojen v jarní části jak se svým, tak i s týmovým výkonem?
Bohužel tady ta otázka se vztahuje k B-týmu (okresní přebor) a to jsem byl pomoci poprvé v jarní části. Ale co se týče mého výkonu za jaro jako celek, tak jsem spokojen, ale stále je co zlepšovat.
4) Následující kolo vás čeká Kroučová doma, co od toho zápasu očekáváš? Jasná výhra? (pozn. red. Rozhovor byl dělán před zápasem, zveřejnění proběhlo po zápase.)
Bohužel do tohoto zápasu nezasáhnu vinou zranění. Ale doufám, že to kluci zvládnou.
5) Tvůj brácha na tebe práskl, že jsi zarytým fanouškem Realu Madrid a připravil si pro tebe jednu otázku a nejen jeho by zajímala tvoje odpověď. Co bys dělal, kdybys vyhrál lístek na Barcelonu a musel by ses koukat, jak Barcelona zvedá pohár pro vítěze Španělské ligy? (smích)
Zákeřná otázka od brášky. Ale je to jednoduché, v životě se musí jen jedna věc. A tady to, to není. Takže bych lístek někomu daroval.
6) Jaké jsou pocity po finále Ligy mistrů?
Pocity? Paráda, jsem spokojen. Dokonce jsem vyhrál s bráchou sázku, a tak bude trpět. O co jsme se vsadili si nechám pro sebe, aby toho někdo nezneužil.
7) Jaký máš názor na současné dění v českém fotbale?
Je to hnus... Více k tomu nemá cenu říkat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.