ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo | 1.B třída sk. A, Radim Horelica je rád, že není pod tlakem z postupu a pomůže klukům u baráku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Radim Horelica zpovídán pro fotbalunas,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Vzpomněl byste si kdy jste naposled dal hattrick?
Noo to bych musel sáhnout hluboko do paměti. Myslím si, že v dorostu, tam nebyl problém dát hattrick. V dorostu kdy mi fotbal ještě šel jsem dal hattrick (smích), párkrát .
Jaký vůbec byl zápas v Kameňáku vašima očima?
Kamenný Újezd má mladé běhavé mužstvo což nám moc nevyhovuje. My máme spíš starší hráče. Začátek byl takový vyrovnaný, hráli jsme slušně a dali brzy góla, to domácí asi nečekali. Každopádně brzy srovnali, takže zase remíza. Do druhé půle jsme zase vkročili o něco lépe. Dali jsme ještě o minutu dřív branku než v té první. Tím si myslím se hra opět vyrovnala a soupeř srovnal. Pak už to bylo vabank a všichni si mysleli, že bude konec a hrálo se na plichtu. Mně se pak podařilo vstřelit vítězný gól a zlaté tři body!
Nemrzí vás při pohledu na tabulku, že už nejste ve Svinech a hrajete v Olešnici?
Nemrzí, já jsem v Olešnici spokojený. Ve Svinech to bylo, že jdou za postupem přes mrtvoly. To už nebylo pro mě abych hrál pod nějakým tlakem. Tady to mám za A u baráku a chtěl jsem klukům pomoci, protože jich spoustu znám. Každopádně určitě bych Svinenským klukům přál postup, to určitě. Mají mladé mužstvo a přeji jim to aby se jim to povedlo.
Vzpomněl byste si na svůj první soutěžní gól?
Tak to už nevím. Do A týmu jsem nastoupil v šestnácti letech kdy to Renda Janoušků vytáhl. To bych musel zapátrat hluboko v paměti a to už si opravdu nevzpomenu.
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
Můj klub je Slavia, která se zaplať pán bůh zberchala a získala konečně titul. Doufám, že v tom bude jenom pokračovat! Můj idol byl Tomáš Rosický, dokud tedy ještě teda hrál (smích) . Doufám, že se ještě na trávníky vrátí, ale už to nepředpokládám.
Jaké jsou vaše koníčky, když se zrovna nevěnujete fotbalu?
Já hodně rád sportuji. Třeba ještě hraju závodně nohejbal za Trhové Sviny, takže toho mám hodně. Chodím běhat, rybařím, což mě teď baví a bere spoustu času, takže když nesportuji, tak stejně sportuji (smích).
Utkvěl vám v paměti nějaký zápas na který jen tak nezapomenete?
Určitě utkvěl, vzpomenu si na utkání v dorostu. To jsme hráli proti Mladému a náš gólman se mnou nastoupil v útoku. Já jsem dal čtyři branky a náš rezervní gólman Karel Brůha také čtyři. Rád bych ho tímto pozdravil (smích).
Jaký post vám na hřišti nejvíce vyhovuje?
Mně nejvíc vyhovuje záloha. Ideálně kraj, rád běhám a nevadí mi to.
Měl byste nějakou perličku z olešnické kabiny? Vaši spoluhráči na podzim, když vyhrávali ankety tahali z rukávu zajímavé historky.
Perličky to si asi nevzpomenu. Nejvíce asi perlí Mára Buřič a Ondra Husa. To je každý trénink a každý zápas něco. Ale něco specifického nemám (smích). Snad ještě někdy anketu vyhrau a budu připravený (smích).
Co říkáte na téměř již skončenou sezónu? Je nějaký klub, který vás překvapil svými výsledky ať už pozitivně či negativně?
Myslím, že za zmínku stojí Nová Ves, která postupovala z okresního přeboru. Jejich jízda, hrát o třetího fleka je po postupu docela slušná. To je hodně slušné, mají dobrý kádr. Akorát ten konec je myslím možná i trochu vypuštěný, protože vědí, že už do boje o postup nezasáhnou a možná závěr i vypustili.
Chtěl byste něco vzkázat kamarádům, spoluhráčům, rodině... prostřednictvím fotbalunas?
Hlavně bych chtěl říci celkově hráčům a lidem ať chodí na fotbal, ať tam dávají své děti, protože teď hráčů ubývá. Nikoho to moc nebaví a všichni raději sedí u internetu a počítače. Myslím, že jít se občas proběhnout není na škodu. Pak bych chtěl pozdravit samozřejmě rodinu, mojí ségru, která mi chodí pořád fandit. Nesmím zapomenout na spoluhráče Michala Hanzla, který mi kázal abych se o něm nezapomněl zmínit, tak toliko činím a mám povinnost splněnou (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.