Zápasy s Kouty jsou pro mě speciální, říká Jiří Pojer

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jiří Pojer z Přibyslavic B, který pomohl svým dobrým výkonem k výhře svého týmu na půdě Koutů B. Nyní si s tímto hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
 Jiří, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
1. Jelikož se jedná o derby, tak na zápas přišlo poměrně dost diváků a soupeř namotivovaný z poslední porážky s náma (9:1) nám prvních asi 15 minut vůbec nepůjčil míč. Poté jsme překonali úvodní nervozitu a začali zlobit z brejků. Do poločasu se nám jeden podařilo proměnit. Druhý poločas byl více méně stejný, Kouty byly více na míči, ale u našeho vápna všechny jejich šance končily, vyložených šancí jsme měli si myslím víc. Zápas jsme odjezdili na krev a tímto bych za to všem spoluhráčům chtěl poděkovat. Pro mě osobně to byl hodně speciální zápas, jelikož jsem v Koutech hrával, hodně kluků tam znám, bydlím ve vedlejší vesnici a ta fotbalová rivalita tam prostě je (úsměv).
 Jak bys popsal svůj výkon?
2. Můj výkon byl takovej nijakej. Soupeř nám míč moc nepůjčoval, takže jsem si moc nezahrál a spíš furt jen bránil.
Jak si myslíš, že budete hodnotit sezónu, která již vrcholí?
Ještě nám zbývají odehrát 2 zápasy a myslím, že minimálně jeden by jsme měli vyhrát. Pokud se tak stane, tak se udržíme v první polovině tabulky a to si myslím, že se dá hodnotit jako úspěšná sezona. Nebýt pár zápasů, kdy jsme těžko poskládali 11 lidí, byli by jsme ještě výš.
Nyní vás čeká zápas s Šebkovicemi B. Co by jsi řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Naposled jsme u nich prohráli 1:0, takže určitě uděláme maximum pro to, abychom jim porážku oplatili. V posledním zápase proti nim jsem nehrál, ale co si pamatuju z předešlých sezon, tak to byl vždy soupeř, který hrál maximálně tvrdě a určitě mám oblíbenější soupeře.
 Máš před zápasem nějaký zvláštní rituál?
Speciální rituál asi žádný nemám, snažím se den před zápasem co nejmíň opít, protože pak jsem úplně marnej. Ne vždy se to podaří (smích).
 Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Na úplně první trénink žáčků v Čechtíně mě vzal táta. Hrával jsem za žáky v Čechtíně, potom za žáky i dorost v Koutech. Jednu sezonu v dorostu jsem odehrál v Okříškách. Potom jsem hrál za Čechtín B. Když se Čechtín fotbalově spojil s Přibyslavicemi, tak jsem na 2 roky přestal hrát fotbal úplně, ale časem mi fotbal a sranda okolo něj začala chybět, tak jsem znovu začal hrát za Přibyslavice B, kde hraju do teď.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Od mala jsem měl rád brazilského útočníka Ronalda. A z našich kluků jsem měl rád Honzu Šimáka a Milana Pacandu.
 Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Tak tady je to úplně jednoznačně AC SPARTA PRAHA a pak ještě FC Zbrojovka Brno.
 Jaké máš koníčky?
Rád si posedím s kamarády v pohostinství (smích).
 Který filmový žánr vyhledáváš?
Rád se dívám na české filmy, žánr je mi tak nějak jedno.
 Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Tady budu stručnej – maso, pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.