Hráč 24. kola Zlínské IV. třídy skupiny B Tomáš Zoubek z Lipové přeje postup do III. třídy rezervě Nedašova i Bohuslavicím nad Vláří, oba si jej zaslouží

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, zápas ve Smolině se Ti povedl, podařilo se Ti dát dokonce dvě branky, předtím jsi se ale střelecky trápil?
Děkuji moc všem, co mě poslali hlasy, kdy si vítěze hráče kola moc cením. Zápas ve Smolině se našemu celému týmu vydařil, a mě osobně se podařilo dát dvě branky. Předešlě zápasy jsem vyšel naprázdno střelecky, to je pravda, ale zastoupili mě další střelci v našem týmu, mě chybělo někdy i více štěstíčka.
Jak těžké bylo utkání ve Smolině, co zde nakonec rozhodlo o Vaší výhře? Koho bys pochválil za výkon?
Ve Smolině těsně před zápasem začalo pršet, takže podklad hřiště byl tvrdý, ale tráva mokrá, takže balon bylo někdy těžko kontrolovat. To v 1. poločasu více vyhovovalo domácím, kteří měli řadu šancí, ale my jsme to ustáli, a poté v 2. poločasu jsme dali branky a vyhráli. V našem týmu bych vyzvihl celé mužstvo, které bojovalo a poté i technicky hrálo. Za hosty skvěle hrál zejména Lukáš Bosák a také Tomáš Adámek (bývalý ligový rozhodčí - pozn. redakce), kteří se ale oba zranili. Přeji jim brzké uzdravení.
O víkendu hostíte Dobrkovice, potvrdíte formu z posledních zápasů? Co čekáte od soupeře?
V neděli k nám přijdou Dobrkovice, kdy je to pro nás poslední domácí zápas soutěže, na který se těšíme a Dobrkovice budeme chtít určitě porazit.
Jak vidíš souboj Nedašova a Bohuslavic o postup, kdo v něm vyhraje, oba celky navíc hrají v posledním kole spolu v Nedašově?
Na konec soutěže se přeci jen Bohuslavice nad Vláří dotáhly na vedoucí Nedašov a rozhodovat bude tedy nejspíše poslední kolo, kdy se oba mezi sebou utkají. Bude to určitě pěkný zápas a rád bych se na něj přišel podívat. V zápase rozhodně třeba jedna chyba, tak zde nevidím favorita, navíc v obou týmech mám kamarády. Přeju to ale i Bohuslavicím i Nedašovu, aby postoupily, protože si to za celou sezonu zaslouží.
Tome, pocházíš z Luhačovic, co říkáš na překvapivý postup zdejšího klubu do Divize?
Luhačovice celou sezonu sleduji a někdy se jdu i podívat a je pro mě příjemným překvapením, že postoupily. Mám tam hodně kamarádů, které vždy rád vidím, však jsem ještě před rokem tam hrával. Mají poctivého a i výborně hrajícího trenéra Jana Jelínka, se kterým se mě výborně hrálo. Skloubil celý tým na jedničku. Přeji klukům, ať jim to pořád tak šlape.
Tvůj bývalý klub z Nevšové už v předstihu postoupil do 1.A třídy, nelituješ nakonec svého odchodu?
Nevšovou samozřejmě taky rád sleduji a čtu jejich každý článek jejich po zápase. Tu 1.B třídu vyhráli zcela zaslouženě a s přehledem. Mají výborné mužstvo poskládané z kvalitních i zkušených fotbalistů. Za zmínku stojí určitě nejlepší střelec soutěže a můj výborný kamarád Vašek Tomšů čert, který to tam sází jedna báseň. Ale celý tým je opravdu kvalitní a v 1. A se určitě neztratí. Poděkování a pozdrav zároveň zaslouží i trenér z Luhačovic Laďa Ďurďa a prezidentka klubu Ivča Urbanová, bez které by prostě nevšovský fotbal nebyl na tak vysoké úrovni.
Co říkáš na Valnou hromadu FAČR a pozdější propuštění Miroslava Pelty.
Co týká VH FAČR, tak to až tak moc nesleduji. Miroslav Pelta vím, že byl v propuštěn z vazby, ale jinak se tomu nějak více nevěnuji.
Reprezentuješ i Policii ČR na fotbalových akcích, kde jste všude hráli a jaké turnaje Vás čekají?
Za policii hrávám nějaké turnaje, zrovna teď ve čtvrtek máme kvalitní turnaj v Luhačovicích UNITOP a poté v září v Praze třídenní turnaj ppor. Braniše. Jinak máme v létě hodně turnajů v malé kopané, které mám velice rád už ze své futsalové minulosti.
V turnaji v malé kopané v Lipině hraješ za Kapličkáře, podaří se Vám dosáhnout letos dosáhnout "Zlatého hattricku"?
Na turnaj v Lipině se moc těším, protože minulý rok jsem musel vynechat, kvůli zranění a operaci kolene. Teď vše bude snad v pořádku a prezident Jarin Trllo (Matěj), trenér Jirka Ptáček a vedoucí Evžen Trllo snad poskládají vítězný tým, a budeme tak slavit hattrick, i když to samozřejmě bude moc a moc těžké, protože na turnaji jsou vynikají hráči a týmy.
Jak budeš trávit letošní dovolenou a s kým?
Tak to si nechám zatím pro sebe...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.