Těším se na hospodské turnaje, kde si kopnu s tátou, říká Lukáš Cempírek

Česká Kamenice se v závěru sezóny může spolehnout na výkony útočník Lukáše Cempírka. Ten dal v posledním zápase dva góly a stal se Hráčem kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Máte za sebou zajímavé utkání s Rumburkem. Jak ho zpětně hodnotíte?
Tyhle vybojované zápasy jsou nejlepší a jsem rád, že jsme to nevzdali, i když mě osobně to v tom vedru málem zabilo (smích).
Prokázali jste dobrou morálku. V poločase jste prohrávali 0:1, navíc hráli o deseti...
Začátek se nám moc nepovedl, ale druhou půli jsme zvládli a zaslouženě vyhráli. Rumburk početní převahu vůbec nevyužil a my naopak trestali jejich chyby.
Záchranu už máte v kapse. Asi se vám všem pěkně ulevilo, co?
Já jsem moc rád, že jsem k záchraně nějakým způsobem pomohl a nemusíme se bát, co bude.
Trenér Pavel Mokráček o vás řekl, že jste útočník na krajský přebor. Lákala by vás vyšší soutěž?
Už když jsem odcházel z Děčína, měl jsem jasno, že chci hrát s klukama v Kamenici. Jde mi hlavně o partu a né úplně o soutěž, ve které si jdu kopnout. Takže ideální bude, když kluci příští rok vykopou kraj a já si budu dál hrát na Jardu Kužela. (smích)
Zaujala mě vaše práce. Můžete říct, jak jste se k ní dostal?
Úplnou náhodou přes známé, kteří potřebovali překladatele na jachtu pro jednu firmu do Itálie. Bylo to ze dne na den, jako v podstatě všechny projekty a v jednadvaceti to byla super příležitost.
Můžete prozradit, kam vás vaše zaměstnání zavedlo?
Strávil jsem hodně času na blízkém východě (Dubai, Qatar) a v podstatě v celé Asii, kterou mám moc rád. Ono to zní všechno zajímavě, ale realita je ve finále dost jiná. Pořád je to práce, která mi hodně dala, ale i hodně vzala.
Jak vnímáte situaci v amatérském fotbale? Kluby ubývají, mladí hráči nejsou, většinou to táhnou ti starší...
Já se vždycky těšim na kluky, kterým říkáme "74" (jde o ročník narození), protože je znám úplně od malička a baví mě s nimi hrát. Ale celkově to je šílená situace a jestli to takhle půjde dál, tak nevím nevím...
Co má Lukáš Cempírek v plánu na letošní léto?
Užít si ho, jako každý rok. Rád bych procestoval pro změnu Českou Republiku a okolní státy, protože v tom mám docela velké mezery.
Máte nějaký fotbalový, potažmo sportovní vzor?
Mým největším vzorem je táta, který na hřišti vždy nechal všechno a nikdy neuhnul v souboji. Už se těším na letní hospodské turnaje, kde si spolu zase kopneme.
Můžete odhadnout, jak budete schopen jezdit na zápasy Kamenice v další sezóně?
To odhadnout nedokážu. Chci si dát svůj život do pořádku a zatím nevím, co bude. Ale pokud bude potřeba, rád klukům pomůžu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.