Volba předsedy svazu? Vnímám to jako velký problém, přiznal Michal Novák

Hostovice chytly na konci sezóny parádní formu. Odevzdané Tisé na jejím hřišti nasázely jedenáct branek. Hráčem kola se stal jejich záložník Michal Novák!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola. Potěšilo vás takové vítězství?
Především bych chtěl poděkovat všem svým spoluhráčům. Bez jejich podpory by se mi to určitě nepodařilo. A já se už ve svém věku umím radovat i z maličkostí, takže jsem za to vítězství rád.
Jak hodnotíte zápas s Tisou? Není takový výsledek určitou ostudu pro krajskou soutěž?
Důležité bylo, že celé naše mužstvo vstoupilo do zápasu naplno a nic nepodcenilo. A odehrálo celý zápas s chutí až do konce a to se mu vrátilo v podobě hezkých akcí a branek. Na druhou stranu musím říct, že je mi trochu smutno z toho, co se momentálně v Tisé děje. Přeji jim, aby se jim co nejdříve vrátila chuť do fotbalu.
Na jaře jste chytli slušnou formu. Čím to?
Kluci pochopili, že bez tréninku se fotbal hrát nedá. Snaží se chodit v maximálním počtu na trénink a samožrejmě se jim to pak vrací na hřišti při zápase.
V dalším kole vás čeká derby s Chuderovem. Jak se na toto utkání připravujete?
Samozřejmě se na ten zápas všichni těšíme a připravujeme se v domácích podmínkách.
Máte v hlavě někde fakt, že můžete Chuderov obrat o první místo v tabulce?
My se budeme hlavně soustředit na svůj výkon a budeme chtít potěšit naše fanoušky vítězstvím.
Můžete prozradit, jak jste vůbec začínal s fotbalem?
Tak to bylo určitě ještě v minulém století. A jestli si to ještě dobře pamatuji, tak to bylo s mým kamarádem Václavem Budkou u paneláku na plácku a potom jsem začínal trénovat na škvárovém hřišti v Libouchci.
Už máte v Hostovicích naplánovanou dokopnou? Kde bude probíhat?
Musím řict, že náš předseda Libor Touš umí připravit parádní dokopnou. A jako každý půl rok se na ní těším, budeme slavit v Hostovicích na hřišti.
Těšíte se na léto? Co máte v plánu?
Samozřejmě se těším na naší rodinnou dovolenou. A letos to bude ještě zajímavější, protože se svoji Věruškou plánujeme svatbu na zámečku v Libouchci.
Čím se živíte a jaké máte koníčky?
Pracuji jako OZ u kabelové společnosti. Nejvíce času věnuji své rodině a společně se snažíme hlavně si trošku protáhnout těla. V zimě lyže a bruslení. A přes léto plavání, kola, brusle a s holkama výlety po Čechách.
Vy jste dal v Tisé desátou branku. Platil jste něco do klubové kasy?
Určitě to s klukama probereme na dokopné a něco budu muset zaplatit našemu pokladníkovi.
Jak v Hostovicích vnímáte aféru okolo volby nového předsedy FAČR?
Nevím jak kluci, ale já to vidím jako ohromný problém. Celý náš fotbal ztrácí kredit. Souboj pana Berbra o koryta je neuvěřitelný. Ti lidé už nemají být dávno součástí tohoto systému. Celkově fotbal a všeobecně sport nemá dost peněz na činnost a jsou lidé, kteří na něm ještě parazitují a přiživuji se. V našich podmínkách bychom se měli přeci bavit o tom jestli budeme trénovat dvakrát nebo třikrát. A ne jestli přijde v sobotu na zápas alespoň jedenáct lidí. A to by mělo spíš naše fotbalové vedení zajímat. Jak motivovat mladé kluky, aby dělali fotbal naplno a s chutí. Vždyť je to přece nádhera, když vyhrajete zápas po dobrém výkonu a podělíte se o vítězství se svými fanoušky a nejbližšími.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.