OP Kolín, Filip Kubalík: Dovolená nebude, začínají letní fotbalové turnaje

Strhující bitva v hlasování o hráče předposledního kola okresního přeboru Kolínska se strhla mezi nučickým kanonýrem Filipem Kubalíkem a plaňanským středopolařem Markem Švehlou. Oba dokázali ve svých zápasech nastřílet čistý hattrick. O necelé procento hlasů nakonec uspěl zástupce nučického fotbalu a Filip nám ochotně poskytl odpovědi na tradiční jedenáctku otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Filipe, gratuluji k ocenění. Jaký byl zápas proti Krakovanům? Tři góly a ještě v jednom poločase....
Děkuji za gratulaci. Zároveň bych chtěl poděkovat všem, co pro mě hlasovali a podporovali mě v tomto kole. Zápas s Krakovany byl pro nás před utkáním těžkým oříškem, jelikož jsme u nich zaslouženě, i když v oslabené sestavě prohráli, měli jsme jim co vracet. Od začátku zápasu bylo vidět, že hrajeme v klidu, že nám téměř o nic nejde a soupeře jsme k ničemu nepouštěli. I proto také jsme zaslouženě do poločasu vedli 3:0. Tři góly za poločas to mě potěšilo moc, hlavně že se mi konečně taky podařilo dát ze tří šancí tři góly. Do druhé půle jsme už nastoupili v poklidu a zápas jsme zvládli s přehledem.
Rázem jste se posunul na druhé místo střelecké tabulky. Stihnete ještě zaútočit na první flek?
O první místo bych se rád určitě porval, ale ztráta je už dost velká a uvidíme, jak to bude vypadat v Bečvárech. Nic není nemožné :)
Co vůbec říkáte na střeleckou tabulku?
Střelecká tabulka mě překvapuje v tom, že já sám jsem na druhém místě :D Ale pokud mám někoho zmínit, tak je to Kubelka. Zaslouženě se stále pohybuje v popředí a to jen za půl sezony, je to dobrý fotbalista.
A z druhé strany - na které gólmany OP máte špatné vzpomínky...
Nemám rád Hradeckého z Plaňan, kterému jsme nedokázali ani já ani tým dát gól. Nemám asi jinak žádného brankáře, který by byl neoblíbený :) V přeboru jsou vesměs kvalitní gólmani a každý z nich má svou kvalitu :)
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Nejvíc na hřišti si rozumím s Márou Šulcem, který mě zásobuje dobrými přihrávkami na gólové situace, ale zároveň je to i zásluha celého týmu, který mi šance připravuje :)!
Jak hodnotíte celý ročník OP?
Z mého osobního pohledu nejsem spokojený s tímhle umístěním, máme mladý kádr a myslím si, že máme na to hrát minimálně do 5.místa. Postavení ostatních týmů v tabulce OP mě nijak nepřekvapuje.
Který jiný sport by u vás zvítězil, kdyby to nebyl fotbal?
Třeba by mě bavil tenis, který ve volném čase chodím s kamarády hrát :)
V minulých rozhovorech jste zmiňoval malou dceru, která vám fandí. Stále jí to drží?
Dceru to stále baví, chodí mi fandit, jen je občas nešťastná z jakéhokoli faulu na mě, jestli se náhodou tátovi něco nestalo.. :D Ráda si se mnou zakope, jak doma tak i na hřišti, ale spíš jí berou panenky a kočárek :) Ale jelikož budu za pár měsíců dvojnásobný tatínek, doufám, že na svět přijde můj zástupce s kopačkami :)
Také jste mluvil o výletech s rodinou. Poraďte rodinám s malými dětmi nějaký krásný výlet, který jste absolvovali.
S rodinou jezdíme na různé výlety, například zoologická zahrada, aquapark, zámky, hrady, ale co bylo nejlepší? Jednoznačně zámek Loučeň, to se nám všem moc líbilo :)
Jak si užijete letní čas bez fotbalu? Plánujete dovolenou?
Letní čas bez fotbalu si moc neužiji, jelikož hned po skončení sezóny nám začínají fotbalové turnaje. Na dovolenou se nejspíš letos nikam nechystáme.
Čeká vás poslední zápas a po něm nejspíš zakončení sezóny. Má tato akce v Nučicích nějakou tradici?
Zakončení sezony probíhá většinou tak, že máme živou hudbu a s přítelkyněmi a spoluhráči sedíme, pijeme a jíme :D Myslím, že na každé rozlučce, co máme, je mnoho veselých příběhů, jen je občas škoda, že já a ani kluci si toho moc nepamatujeme :D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.