ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo | 1.B třída sk. A, Petr Fiala nechce bratra dohánět a to hlavně váhově.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Petr Fiala zpovídán pro fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku hráče kola. Znamená to pro vás něco a budete se v tomto směru snažit dohnat bratra?
Děkuji. Mimo to, že mě hned pokladník "zkásne" o nějakou kačku, jsem za titul hráče kola opravdu moc rád. Ve svém věku už jsem něco takového ani nečekal. Dohnat bratra? Spíš by měl dohnat on mě, ne (smích)? Já jen doufám, že ho nedoženu v jeho váze (smích).
Jaký byl zápas v Suchdole vašima očima?
Hrát v Suchdole je to podle mě vždycky hodně těžké, mají velmi dobré mužstvo. Přesto jsme se snažili uhrát více než remízu, ale bohužel našim mladíkům v útoku se nepodařilo proměnit ani jednu z mnoha šancí (nebojte, to přijde). I ve velkém horku, které v neděli bylo, jsme myslím, sehráli oboustranně kvalitní utkání a remíza byla dle mého názoru spravedlivá.
Jak byste zhodnotil uplynulou sezónu, kterou zakončíte v poklidu na sedmém nebo osmém místě?
Škoda, že se nepodařilo v Suchdole vyhrát, pak bychom mohli ještě zabojovat o páté místo, ale i tak skončíme uprostřed tabulky, což je oproti minulému roku, kdy jsme se museli zachraňovat, velmi dobré umístění.
Máte už nějaké vyhlídky na letní přípravu nebo se zatím soustředíte jen na dokopnou?
Jelikož po každém zápase, když v pondělí ráno nemůžu vstát do práce a bolí mě celé tělo, končím s fotbalem a říkám si, že už nikdy na hřiště nepřijdu, pak jsou mé vyhlídky zatím jen na tu dokopnou....na Ondrovo brambory a Stenovo taneční kreace (smích).
Jaký je váš oblíbený klub a fotbalový vzor?
AC Sparta Praha, Pavel Nedvěd a každý fotbalista, který jezdí na hřišti po zadku.
Jak byste srovnal loňskou skupinu D a letošní Áčko?
Loňská skupina pro nás byla jednoznačně těžší a bojovnější, jak už jsem říkal, museli jsme se zachraňovat. Letošní skupina mi přijde více fotbalovější, hraje se na lepších trávnících a hlavně jsme sehráli derby s Ledenicemi a s Trhovými Sviny, na které přijde vždycky mnohem více fanoušků a zápas má o to větší náboj.
Jaký post vám na hřišti nejvíce vyhovuje?
Nejlépe se mi hraje v útoku, ale trenér usoudil, že mi to jde lépe na stoperu (smích) a tak se snažím odvést maximum i tam.
Jaká je vaše fotbalová kariéra a v kolika letech jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začínal v 6ti letech v Kaplici, pak jsem hrál v Trhových Svinech a po vojně jsem se přesunul do Olešnice, kde jsem vyjma ročního hostování ve Čtyřech Dvorech dodnes.
Utkvěl vám v paměti nějaký zápas na který jen tak nezapomenete?
Paradoxně to bylo přátelské utkání s Olešnicí, kdy jsem hrál za Trhové Sviny a dal jsem šest gólů.
Chtěl byste něco vzkázat spoluhráčům, přátelům, rodině... prostřednictvím fotbalunas?
Chtěl bych vzkázat mojí ženě ať to s tím fotbalem ještě chvilku vydrží (moc jí i svojí dceru pozdravuju) a nesmím zapomenout na bratra Lukšu a spoluhráče. I když to někdy tak nevypadá, jsem mezi vámi hrozně rád. Nesmím zapomenout na naše věrné fanoušky, kterých si moc vážíme. Fotbaluunas přeju spoustu spokojených čtenářů a děkuju za super články.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.