Jakub Kohák: Možná vyhraji v tombole prase, stát se může všechno

Do oslav sedmdesátých narozenin Baníku Královské Poříčí se ochotně zapojil se svým týmem i herec, bavič, porotce a velký fotbalový fanoušek Jakub Kohák. Kapitán výběru FC KOLIKTOCHCETE vsítil během přátelského utkání s domácím týmem hvězd hattrick a to nebylo zdaleka vše, u čeho byl. Přátelským utkáním navíc jeho program v Poříčí nekončil. I o tom jsme s Jakubem po utkání hovořili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, jak hodnotíte celý zápas?
Bylo to perfektní, skvělá, důstojná oslava sedmdesáti let Baníku Královské Poříčí. Atmosféra byla vynikající. Konečný stav 8:8 poté, co jsem velmi tvrdě a nebezpečně zfauloval domácího hráče a penalta byla po zásluze proměněna. Sám jsem dal tři góly, hattrick. Mohl jsem jich dát více, ale trochu jsem soupeře šetřil.
Váš tým jste však sestavoval speciálně pro tuto příležitost.
Speciálně! V sestavě se objevilo mnoho umělců, jejichž jména nikdo nezná a nikdy znát nebude. Důležitým atributem při výběru sestavy byla rychlost, rychlost jejího sestavení.
Museli jste hrát ve vypůjčených venkovních dresech domácího týmu, byly pohodlné?
Byly pohodlné. Hezké, šedé. Ale pravda, také trochu užší, ale jak já říkám: Půjčenému dresu na šířku nehleď.
Koukám, že máte zraněný prst, co jste dělal?
Člověče, hrál jsem na kytaru, takový těžký ryv a zadrhl se mi prst o strunu G.
O strunu G, to je jasné, tam se zadrhává nejčastěji. Ale ještě se vraťme, co říkáte na počet diváků?
Parádní návštěva. Jak jsem říkal, vytvořili skvělou atmosféru a pořádně nás vyburcovali. Více než počet diváků mě ale zajímají divačky. Doufám, že si tady večer najdu ještě nějakou pěknou nevěstu. Nebo ženicha, to se ještě uvidí.
Sám jste to načal, pro Vás tady program ještě nekončí, že?
Přesně tak, hodlám to tady pořádně oslavit. Věřím, že si to tady ještě pořádně užiji. Máme tu zařízený i nocleh, takže se hodlám zdržet. Ale uvidíme, jak se to celé vyvine. Třeba ještě vyhrajeme v tombole prase, kdo ví.
I to se může stát. Za chvíli Vás čeká „Lidský fotbálek“, už jste ho někdy hrál?
Ještě jsem neměl příležitost. Ale myslím, že v něm budeme excelovat. Vůbec se tam neběhá, takže by to mohlo být v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.