Hráč úvodního kola Zlínské 1. B. třídy skupiny B Radek Soukup z TJ Sokol Veselá začínal s fotbalem v Trnavě a letos favorizuje na postup do vyšší soutěže Mladcovou

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Premiérovým vítězem je Radek Soupkup z Veselé. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V sobotu jste ve velkém parnu jen remizovali s Hulínem, jak hodnotíš toto úvodní utkání?
Na úvod bych chtěl poděkovat všem spoluhráčům a kamarádům za poslané hlasy do ankety. Sestava pro první utkání sezony byla poskládaná víceméně z těch hráčů, kteří nebyli na dovolené a nebyli zrovna zranění. Utkání bylo poměrně vyrovnané, my sice měli na konci zápasu dvě gólové šance, ale ani jednou balón do sítě nedoletěl, takže se šlo na penalty, u kterých nám chybělo trochu štěstí. Co se týče počasí, tak s tím jsme bojovali možná více jak s Admirou.
Podařilo se Ti dokonce vstřelit vyrovnávající branku, co jí předcházelo?
Žalda (Jan Žaludek) po levé straně zatáhl míč a zpětnou přihrávkou po zemi našel mě. Já už se potom jen snažil trefit branku, což se podařilo.
K jakému pohybu došlo v létě v kádru Veselé?
Během letní pauzy nedošlo téměř k žádným změnám. Pouze s námi začali trénovat kluci z dorostu a díky tomu se nás na trénincích schází víc.
Jak vidíš ambice Vašeho týmu v nové sezoně?
Chtěli bychom minimálně zopakovat umístění a bodový zisk z minulé sezony.
Kdo patří mezi největší opory Veselé?
Největší oporou Veselé je hrající trenér Tomáš Dujka, který nás dokáže při zápasech vyhecovat a v každém zápase je tahounem týmu.
Jaká je Tvoje hráčská kariéra a na které trenéry a spoluhráče rád vzpomínáš?
Takřka celou fotbalovou kariéru jsem strávil v Trnavě, kde jsem hrál od žáků až do předminulé sezony, kdy jsem přestoupil na Veselou. Trenéry jsem za svou karieru zažil pouze tři. V Trnavě Stanislava Chytila a Petra Zbranka, na Veselé Tomáše Dujku. Nejraději vzpomínám na partu, kterou jsme vytvořili v žácích v Trnavě a postupně jsme spolu prošli dorostem až do mužů.
O víkendu hrajete v Sehradicích, domácí tým sestoupil z 1. A třídy, jak vidíš tento zápas?
Myslím, že to opět nebude jednoduchý soupeř, protože minulé kolo Sehradice prohrály a nyní budou chtít získat první body v sezoně, ale my jim v tom budeme chtít zabránit.
Koho favorizuješ letos na postup a kdo bude hrát podle Tebe o Černého Petra.
Jelikož jsem nesledoval přes léto ostatní týmy a jejich posily, tak je těžké hledat favorita na začátku sezony, ale tipuju, že Mladcová bude letos bojovat o postupové pozice. Sestupové pozice nyní nemá cenu vůbec odhadovat.
Co říkáš na letní nákupy pražské Sparty?
Jelikož nevidím do hlavy panu Křetínskému a trenéru Stramaccionimu tak jejich vizi moc nechápu. Je jasné, že se tým s tolika posilami nesehraje za týden, ale herní projev Sparty v zápasech, které jsem viděl, se mně nelíbil. Ještě že neprodali Lafatu...
Sleduješ kauzy dotací ve FAČRu a ve sportu, jak to vnímáš?
Dotační kauzy sleduji pouze okrajově z médií, ale každopádně to nedělá dobré jméno českému fotbalu. Doufám, že i zde bude platit přísloví: „všechno zlé je pro něco dobré“.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku