Talentovaný fotbalista tečovického Bivoje Adam Řiháček prošel mládeží Zlína i Slovácka a před časem hrál i divizi v Hodoníně pod Františkem Komňackým

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát naši anketu opanoval fotbalista tečovického Bivoje Adam Řiháček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, v utkání s Hulínem se Ti dařilo, ale nakonec z toho byla jen remíza, jak utkání probíhalo?
Děkuji, Na začátku utkání jsme měli hru pod kontrolou, potom po 20-ti minutách udělal Zděňa Jokl chybu, kterou nikdo nečekal od golmana jeho kvalit, ale stalo se, věřím, že byla jeho poslední. Zdeňa je výborný golman a taky kamarád. Hulín měl výborné utočníky, kteří nás trestali skoro každou naší chybou. V zápase jsme měli více šancí, které nepromněnili a taky neuznaný gól. Mě osobně to po zápase mrzelo, že jsme to nedotáhli do vítězného konce, protože jsme si vítěztví zasloužili.
Nehrál v Březnici vyloučený kanonýr Jan Vopatřil, chyběly jeho branky v tomto utkání?
Tak samozřejmně Honza chyběl. Odvádí v útoku společně s Martinem Frkalem spoustu práce, neustále napadají obranu soupeře. Honza zahrál výborné utkání proti lípě, kdy završil hatrickem, ale proti Březnici se mu nedařilo, nepromněnil spoustu šancí, což nás stálo body v Březnici.
O víkendu hrajete v Sehradicích, ty zatím výsledkově tápou, co očekáváte od tohoto zápasu?
Sleduju výsledky, zatím se Sehradicím nedaří. Do Sehradic jedeme pro 3body, ale nikdo neví jak to dopadne. Sehradice se můžou chytnout zrovna na nás, takže nic nesmíme podcenit a hrát naši kombinační hru.
K jakým změnám v kádru u Vás došlo během letní přestávky?
Z kádru odešel Tomáš Plachý, který se vrátil do rodných Napajedel, což mě osobně mrzí. V zimní přípravě, kterou jsem absolvoval v Tečovicích se mi s ním hrálo výborně ve středu zálohy. Místo něj se vrátil z Napajedel do Tečovic Daniel Škarek a ještě jeden hráč je zatím rozjednaný. Jinak kádr je pořád stejný.
Jak jste spokojeni po třech kolech, těch bodů možná mohlo být víc, nejdou Vám navíc penalty...
Upřímně spokojený nejsem. Myslím, že jsme mohli mít plný počet bodů, ale nedaří se nám v koncovce. Doufám, že se nám v dalších kolech bude více dařit.
Koho favorizuješ letos na postup a kdo bude hrát o Černého Petra?
Moji favoriti na postup byli Malenovice, Mladcová, Tečovice a možná Veselá, ale zatím to tak na začátku soutěže nevypadá. O Černého Petra nemám tušení kdo bude hrát, tahle soutěž je dost vyrovnaná.
Jak hodnotíš nováčky v soutěži, určitě jsou oživením...
Samozřemně je to oživení. Březnice mě zatím nezaujala, ale veřím tomu, že potrápí dost soupeřů, hlavně na domací půdě. Louky jsem hrát neviděl, ale zatím se jim daří. Těším se na derby s Loukami.
Jaká je zatím Tvá hráčcká kariéra a na které trenéry nejraději vzpomínáš?
Má hráčská kariéra začala v Tečovicích, potom jsem byl angažován do žákovského mužstva Zlína. Ve Zlíně jsem pak skončil kvůli nemoci, tak jsem šel na Baťov. Pak jsem byl na testech v Sigmě Olomouc a 1.FC Slovácko. Pokračoval jsem v dorostu Slovácka U16 a U17, odsud jsem zamířil do Kvasic a potom do Skaštic, se kterými jsem postupoval do I.A třídy. Potom jsem se vrátil do rodného klubu Tečovic, kde jsem působil malou chvilku, protože jsem byl angažován do Fastavu Zlín U19, tam jsem v zimě těsně před začátkem soutěže skončil kvůli zranění a zamířil jsem do Viktorky v Otrokovicích, kde jsem působil v B týmu a v létě jsem dostal šanci v A týmu. Zahrál jsem si Mol cup a mám pár startů ve 3.lize. V A týmu jsem musel skončit, opět kvůli zranění a vrátil jsem se do B týmu. V zimě jsem měl jít na přípravu do Hodonína, ale byl jsem po operaci kolene, takže jsem ji nestihl, tak jsem byl v Tečovicích. Dva týdny před začátkem soutěže se opět ozval Hodonín, tak jsem to šel zkusit a dostal jsem se do týmu, se kterým jsem postupoval z Divize do 3.ligy. Teď pokračuji v Tečovicích. Trenérů jsem prošel mnoho. Nejúspěšnější trenér pod kterým jsem působil byl Pan František Komňacký. Nejlepší trenér byl můj otec, který mě trénoval v přípravce a doteď mě podporuje. Každý zápas spolu konzultujeme a hodnotíme můj a týmový výkon.
Kterému klubu fandíš a jak vidíš šance Zlína v Evropské lize?
Jsem fanda Realu Madrid a Leicestru city. Doufám, že Zlín překvapí, zatím nemají moc dobré výsledky v lize.
Jaké jsou Tvoje zájmy a co Tvoje rodina, podporuje Tě ve fotbalu?
Mezi moje zájmy patří tenis, hokejbal a fotbal. Moje rodina mě podporuje. Máma mě po zápase zavolá nebo napíše, jak jsem hrál. Táta se jezdí dívat na každý můj zápas. A moje největší opora je teď moje přítelkyně, která mě podporuje a jezdí na každý zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku