Rozhovor s Markem Svobodou, Hráčem 4. kola - Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, byl jsi zvolen hráčem 4. kola Krajské soutěže Vysočiny. Gratulace je na místě a zajímal by mě tvůj názor.
Na prvním místě je to pro mě velké překvapení a pořádně nevím, co k tomu říct. Tyto ankety moc nesleduji.
Myslíš si, že za úspěchem stojí výkon z posledního zápasu proti Polné, nebo dosavadní výsledky, které tvůj tým s jediným inkasovaným gólem řadí na průběžné druhé místo tabulky?
Tento individuální úspěch je určitě výsledkem naší dobré týmové práce, kterou jsme odvedli poslední zápasy i přes malé absence v základní sestavě.
Dál by mě zajímalo, proti kterému soupeři z dosavadní části podzimní sezóny se hrálo nejlépe a nejhůře.
Nejlépe se hrálo proti Přibyslavi, dovolili nám hrát naši hru a naštěstí tam druhý poločas spadly i nějaké góly. Dále nás těší, že jsme inkasovali pouze jeden gól, i když byl zrovna rozhodující v prohře na domácí půdě s Chotěboří, která nás mrzí. Chotěboř byla soupeř, který se do ničeho nehnal, dal jeden gól a poté zalezl v jedenácti na svoji polovinu. Nám se nepovedlo v tomto zápase vytvořit ani jednu stoprocentní šanci.
Jaké jsou tvoje vyhlídky na příští zápas s nováčkem Kouty?
Určitě bychom chtěli vyhrát, ale nebude to nic lehkého a nesmíme soupeře podcenit. V Koutech mají menší hřiště s ne tak kvalitní povrchem, což nám nebude moc vyhovovat. To naopak bude výhodou pro domácí hráče, ale snad si odvezeme tři body.
Vzniká tím, že jsi hráčem kola zvoleným hlasujícími, nějaká kompenzace v týmu?
Určitě, kluci už mě upozorňovali a něco jim do kabiny musím donést, aby se mohla neustále stmelovat parta.
Tvůj fotbalový cíl pro podzimní část sezóny?
Můj fotbalový cíl je nezranit se, jelikož jsem měl z fotbalu čtyřikrát zlomený kotník. Poslední dva roky a na jaře jsem odehrál kvůli zranění jen jeden zápas a v druhém jsem se zranil. S týmem vyhrát co nejvíce zápasů a přezimovat na prvním místě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.