Hráčem třetího kola se stal Tomáš Jurčík z Klíčan, který rozhodl utkání v Příbrami

Hráčem 3. kola KP se stal na základě hlasování hráč TJ Klíčany Tomáš Jurčík. Pro Tomáše povedený zápas nejen z důvodu, že vstřelil branku. Jeho branka utkání také rozhodla a přinesla Klíčanům první výhru za tři body v tomto soutěžním ročníku. Nám se povedlo Tomáše zastihnout a s vítězem 3. kola se nám povedlo udělat rozhovor který Vám přinášíme. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Z Příbrami jste si odvezli výhru za tři body. Jak utkání hodnotíš?
Utkání v Příbrami hodnotím velmi kladně, i když to, co jsme si zase řekli v šatně před zápasem, jsme nedodrželi a v šatně to pouze zůstalo a my hned na začátku zase dostali gól a museli se rychle probudit. Po brance jsme se také probudili a konečně nám tam vše spadlo ( konečně i mně) a výsledek jsme si i přes domácí tlak na konci zápasu pohlídali a troufnu si říct, že jsme vyhráli zaslouženě.
V prvních dvou zápasech došlo až na pokutové kopy. Byla o to větší snaha vyhrát v Příbrami za tři body?
Dva domácí zápasy jsme si nechali utéct na konci zápasu a penalty jsou 50/50, ale 3 body z dvou domácích zápasů jsou spravedlivé
Na začátku sezóny dáváte hodně branek, ale také jich poměrně dost dostáváte. V čem vidíš příčinu?
Vždy jsme dostávali málo branek a teď si zvykáme na těžší a hlavně rychlejší soutěž. Bránit musíme celý tým, abychom tolik gólů nedostávali. My jsme tým, který v zápase dá gól vždy.
V dalším utkání hrajete na svém hřišti s Poříčí. Co od utkání očekáváš?
Na Poříčí se těšíme a fotbal to bude pro diváka super. Budeme hrát kombinační fotbal jako soupeř a rozhodně se nezatáhneme (věřím v naši výhru a doufám, že to bude v hrací době).
Koho favorizuješ na postup?
Na postup favorizuji z prvního místa Horky, které známe z 1.A třídy a z druhého místa Libiš.
V pátek hraje národní tým o poslední naději na postup a musí zvítězit. Zvládne reprezentace porazit Německo?
Moc bych si přál, aby to naši reprezentanti proti Německu zvládli. Na výhru to bohužel nevidím a bojím se, že se výsledek bude opakovat z posledního vzájemného utkání. Naším klukům budu ale samozřejmě fandit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.