Kdybych dal patnáct gólů, byl bych spokojený, říká střelec Rýmařova Tomáš Šupák

Prošel toho v kariéře hodně, střílí góly, ale už přemýšlí nad tím, kam povedou jeho další kroky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste nám povědět něco o vaší dosavadní kariéře?
Tak moje první fotbalové kroky začali v Branticích u Krnova kde jsem chodil s mým tátou na tréninky pak mě v 6 letech přihlásil do Krnova. kde jsem byl do 12 let. Z tama jsem zamířil do Opavy kde jsem byl do 22 let pak jsem šel na roční hostování do Hradce Králové bohužel jsem se zranil a poslali mé do Týnyště nad Orlicí, ale byl tam super trenér Luboš Kubík a skvělá parta Po roce jsem se vrátil domů do Krnova, kde jsem odehrál jeden rok a odtud jsem zamířil do Jakartovic, kde jsem strávil 4 pěkné roky a pak jsem šel na jednu sezónou do Mikulovic a nakonec jsem zamířil do Rýmařova a tady mé kroky zatím skončily.
Jste druhým hráčem Rýmařova v řadě co tuhle anketu vyhrál. Mají na tom opět podíl vaši spoluhráči, jako tomu bylo v případě Jiřího Furika?
Tak určitě mi nějaký ten hlas kluci s kabiny poslali a nemohu zapomenout taky na naše fanoušky, kteří nám udělali v Uničově domácí prostředí.
Co vás bude stát tohle vítězství do kasy?
Přímo za vítězství v anketě nic vypsaného nemáme, ale asi to budeme muset s Jirkou Furikem zavést, ale určitě klukům do kabiny nějakou tu flaštičku donesu.
Dáváte hodně gólů, kolik byste jich chtěl dát letos, abyste byl spokojen?
Tak kdybych dal 15 góliků v sezóně, tak bych byl spokojeny a kdybych dal 20, tak bych věděl že na to ještě mám a pokračoval bych v další sezóně. To by měla zase radost moje přítelkyně.
Na jakou fotbalovou štaci vzpomínáte nejraději?
Tak ty jsou dvě. V Jakartovicích, kde jsem poznal skvělé lidi a skvělou partu a tímto bych chtěl pozdravit pana Brodnana a pana Kristiana, a ta druhá je teď v Rýmařově, kde máme skvělého trenéra a skvělou partu a hlavně jsme taková jedná velká rodina.
Chtěl byste se ve fotbalové kariéře ještě někam přesouvat?
V Rýmařově to už doklepu do toho fotbalového důchodu a pak se přesunu do Brantic, kde začínali moje první fotbalové krůčky. a ještě bych zapomněl, že půjdu hrát s Pavlikem Ondruškou neafo (soutěž hráčů nad 35 let) do Krnova ale až od 35 let dřív nemůžeme.
S jakým umístěním v sezoně budete spokojen?
Tak já bych byl spokojený, kdyby jsme se umístili kolem toho 8. místa.
Kdo je podle vás favoritem MSFL?
Jako favorita bych tipoval asi Prostějov a Kroměříž.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.