Pár favoritů na postup mám a klidně mezi nimi můžeme být i my, říká hráč šestého kola Rostislav Závoda z tečovického Bivoje

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, po Adamovi Řiháčkovi jsi dalším fotbalistou Tečovic, co Tě tak čeká v kabině?
Děkuji. První reakce po zveřejnění výsledků byly jasné, donést klukům do kabiny nějakou tu lahvinku do placu. Nic neobvyklého si myslím, že mě ale nečeká.
Brankou jsi přispěl k výhře v Kostelci, jak vůbec padla?
Zhruba ve 40. minutě výborně zabojoval důrazně hrající Adam Říháček, který obral o míč obránce, posunul na Milana Frkala, který si podržel obránce na zádech a dal mi balon do běhu. Přebral jsem si míč, šel sám na brankáře a konečně se mi podařilo dobře zakončit.
Jak těžký zápas to v Kostelci u Holešova byl, koho bys pochválil na obou stranách?
Do Kostelce u Holešova jsme přijeli s respektem, protože soupeř měl velmi dobrý start sezóny a docela mě překvapil. Se soupeřem se dobře známe a věděli jsme, že to nebude jednoduché. Prvních dvacet minut jsme se nemohli dostat do zápasu, ale to se postupně zlepšilo. Na konci první půle se nám podařilo vstřelit branku do kabiny a po příchodu na hřiště hned druhou. Druhý gól nás uklidnil a zápas jsme si pohlídali i díky skvěle hrajícímu a nestárnoucím P. Sedláčkovi, který snad neudělal jedinou chybu. Z týmu Kostelce bych pochválil hlavně střed zálohy, který mají si myslím dost zkušený
O víkendu hostíte lídra tabulky z Veselé s Tomášem Dujkou v sestavě, jak se chystáte na tohoto soupeře?
Na zápas s Veselou se velmi těším a doufám, že konečně urveme body i s týmem, který hraje vrch tabulky, což se nám zatím moc nezadařilo. Příprava na zápas je jako před každým zápasem stoprocentní a nemyslím si, že by v tom byl rozdíl.
Vaše výsledky jsou zatím jako na houpačce, těch ztrát bylo asi zbytečně moc?
Naše výsledky nejsou úplně špatné, i když bodů mohlo být víc. Bohužel, přišlo pár zaváhání a nějaké individuální chyby, po kterých ztráta bodů zamrzela. Smolné zápasy k tomu samozřejmě patří a je potřeba se z chyb poučit a příště se jim vyvarovat. Smůlu jsme si snad vybrali a teď se bude dařit.
Co říkáš na výkony nováčků, kromě Březnice se jim hodně daří?
Nováčci v soutěži pro nás nejsou týmy, které bychom neznali a něco jsem proti nim již odehráli. Zrovna Březnice si myslím na tom není úplně špatně, protože jejich prostředí každému nesvědčí a jsou schopni na domácím hřišti body sbírat.
Jak se vyvíjela tvoje hráčcká kariéra, na které trenéry rád vzpomínáš?
Fotbal jsem začal aktivně hrát asi ve 12-ti letech v Tečovicích za žáky, kde jsem byl až do patnácti let. Na přání mého dědy jsem šel zkusit dorost do Malenovic, protože hráli o třídu výš než Tečovice. Z Malenovic jsem se po půl roce vrátil zpět do Tečovic, kde jsem byl zvyklý a měl jsem možnost se víc zahrát. Po dorostu jsem zkusil tečovické ,,Áčko´´ , které na mě bylo zbytečně moc složité a tak jsem se chytil v mužstvu ,,B´´, ze kterého si mě před třemi lety vytáhli zase zpět do ,,Áčka´´ kde hraji doteď a jsem za to rád. Trenérů jsem zažil spoustu, každý mě něco naučil a jsem jim za to vděčný.
Pomýšlí letos Tečovice na vyšší soutěž a koho favorizuješ na postup?
Pár favoritů na postup mám a klidně mezi nimi můžeme být i my. Favorizoval bych Veselou, které se daří, ale jak hrají zatím nevím, dále Mladcovou, která má dobře sehranou obranu a kvalitu směrem dopředu. Já jsem s 1. B třídou spokojený, osobně se do postupu nějak neženu a postup by musel být z prvního místa jinak si myslím, že to nemá cenu, protože bychom se mohli trápit.
Sleduješ náš portál www.fotbalunas.cz, co by šlo ještě podle tebe vylepšit?
Na vaše stránky občas zabloudím a vše co se chci dozvědět tam je. Já osobně na tomto portálu nepotřebuji nic vylepšit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku