Fotbal je naše hlavní téma, říká ke vztahu se svým bráchou hráč 3. kola Lukáš Řepka

Nejvíce hlasů obdržel lišanský Lukáš Řepka, jehož tým v Jesenici prohrál těsně o jeden gól, ale hráči kola se zápas povedl. Předvedl dobrý výkon, který korunoval krásnou branku, kterou sám trenér Lišan označil jako trefu kandidující na gól měsíce. Lukášovi jsme položili pár otázek, na které ochotně zodpověděl a vy si je můžete přečíst níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Čekal jsi zařazení do jedenáctky kola? Dal jsi krásnou branku, zápas se ti povedl...
Popravdě ani ne, to si může jenom hráč přát, když bude vybrán. Ohledně branky jsem byl hodně nadšený, protože jsem vždycky doufal, že se mi taková branka povede.
2) V Jesenici to nevyšlo, v čem byla hlavní příčina prohry?
Škoda, že to v Jesenici nevyšlo. Celý zápas se odvíjel od prvního poločasu, když jsme si vytvořili poměrně dost šancí proti soupeři, ale naše produktivita byla žalostná. Bohužel druhý poločas byl opakem a hra byla vyrovnaná, padalo dost branek. Nakonec šťastnější byli domácí.
3) Jak jsi spokojen s výkony vašeho týmu po třech odehraných kolech?
Co se herního projevu jedná, tak jsem velmi spokojen. Posily, co jsme udělali, nám pomohly konečně hrát styl, který nás baví a dokáže být hezký pro oko diváka. Výsledky v mistrovské části zatím nejsou nejlepší, ale snad se v krátké době dostaví.
4) Ve 4. kole přivítáte doma B-tým Zavidova. Co od tohoto zápasu čekáš?
Popravdě víme, že to bude těžké utkání, ale přeci jen budeme hrát doma a tři body budou pro nás povinností. Snad se to povede.
5) Řešíte doma s bráchou fotbal a pohádali jste se kvůli němu někdy?
Fotbal je naše hlavní téma, řešíme jak náš tým, tak i hanspaulskou ligu, kterou hrajeme. Stejně tak ostatní, jak okresní soutěže, tak samozřejmě kompletní fotbal. S bráchou máme stejný názor a pohled na fotbal, tudíž si nevzpomínám, kdy jsme se naposledy pohádali.
6) Jaké dáváš šance českým týmům v evropských pohárech?
Rád bych věřil, že naše mužstva zlepší český koeficient pro další sezony, ale i přes hratelné skupiny si myslím, že to nebudou mít úplně nejlehčí, ale i přesto věřím, že dva kluby ze tří, které tam máme, postoupí ze skupiny.
7) Blíží se derby pražských "S" v Edenu. Tvůj tip?
Jakožto slávista nemůžu věřit v nic jiného než domácí "edenské" tři body. Můj tip je 2:1 pro domácí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.