Minulý rok nám postup těsně unikl, snad to vyjde letos, přeje si Machovec

Jaroslav Machovec je ofenzivním hráčem Rudolfova. Machovec nám mimochodem prozradil, že místo pokukování po A týmu by rád udělal úspěch s béčkem a místo české ligy raději sleduje svoji oblíbenou Chelsea. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jardo, gratuluji k ocenění Hráče kola. Psal jste mi, že vám o vítězství řekli spoluhráči. Vy jste anketu nesledoval nebo jste ani nevěděl, že jste v sestavě kola?
Děkuji, moc si toho vážím. O tom, že jsem v sestavě kola, jsem se dozvěděl až, když už se anketa chýlila ke konci.
Jak byste hodnotil váš výkon v Ledenicích?
V Ledenicích jsme odehráli velmi těžké utkání. V první půli byl soupeř lepší, ale nedokázal toho patřičně využít, a tak se o poločase odcházelo do kabin za nerozhodnutého stavu 1:1. Do druhého poločasu jsme vletěli mnohem aktivněji a vstřelili dva góly rychle po sobě. Vytvořili jsme si i další šance ale ty už se nám proměnit nepodařilo. Každopádně můžeme být spokojeni, protože vezeme tři body za výhru a stoupáme v tabulce zase o krok výše. Co se týče mě osobně, tak jsem vstřelil dva důležité góly, takže jsem se svým výkonem spokojený.
Vašich pět branek v úvodních kolech z pozice záložníka je jistě dobrá vizitka, jste s tímto počinem spokojený?
Ano, samozřejmě jsem rád, že mi to tam padá a doufám, že spousta dalších přesných zásahů přibude. (úsměv)
Celému týmu se zatím daří velmi dobře. Máte ambice se znovu vrátit o soutěž výše do OP?
Přesně tak, zatím jsme kromě jedné remízy s Černým Dubem pokaždé vyhráli a rozhodně bychom rádi v tomto trendu pokračovali. Minulou sezonu jsme skončili druzí a postup nám bohužel unikl, a tak se budeme snažit, aby to vyšlo letos.
Letní příprava proběhla bez problémů? Tréninky máte odděleně jen jako mužstvo B týmu?
V létě jsme měli trochu problém se na tréninku sejít. Nyní máme trénink jako Béčko samostatně, ale vzhledem k tomu, že nám při zápasech hodně pomáhají kluci z dorostu, tak s nimi často trénujeme společně.
Jak vlastně vidíte účast mnoha B týmů v III. třídě? Přeci jenom váš A tým hraje Krajský přebor, jakákoliv posila musí být velmi znát.
Samozřejmě si na ně musíme dát pozor, jelikož pokud se jim zápasy nekryjí, tak Áčko může půjčit B týmu některé klíčové hráče, kteří na hřišti dokáží vytvořit rozdíl. U nás má momentálně Áčko hráčskou krizi, jelikož je hodně hráčů na marodce, tudíž žádné posily očekávat nemůžeme. Avšak myslím si, že to vůbec nevadí, protože dokážeme kohokoliv porazit i bez nich.
Co vaše osobní ambice? Nelákala by vás vyšší soutěž? Ať už v dresu Rudolfova nebo i jiného klubu.
Co se týče osobních cílů, tak fotbal hraji pro zábavu. Na Rudolfově jsem spokojený, takže nad přestupem neuvažuji. Ale jak už jsem říkal, všichni bychom byli samozřejmě rádi, kdyby se nám podařilo postoupit.
Sledujete fotbal i v televizi? Co jste například říkal na derby pražských „S“?
Na fotbal koukám rád, ale česká liga mě moc nezajímá, takže jsem na derby neříkal nic. Sleduji hlavně zápasy Chelsea a chtěl bych se na ni tuto sezonu letět do Londýna podívat naživo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.