Hrál jsem svoje první derby, řekl Tomáš Světelský, nejlepší hráč sedmého kola

Svými hlasy jste poslali Tomáše Světelského k titulu hráče minulého kola. Jeho odpověďi na otázky si můžete přečíst zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, gratuluji k titulu hráče kola. Jak moc jsi tuto anketu tento týden sledoval?
Děkuji, anketu jsem nějak zvlášť nesledoval. Nechal jsem to plynout a podíval jsem se až ke konci hlasovacího období a byl mile překvapen. Děkuji všem, co mě podpořili a budu se snažit pokračovat teď už jen v těch nejlepších výkonech, protože můj start po zranění nebyl optimální.
Je v kabině portál fotbalunas.cz sledovaný? Už jste zavedli pokutu za hráče kola?
Docela ano, někteří ho sledují méně a někteří více. Samozřejmě ano, kluci z toho měli takovou radost, že budu nejspíše prvním plátcem.
Jaká je tvoje dosavadní fotbalová kariéra?
S fotbalem jsem začínal právě tady v přípravce v Křenovicích. Poté jsem odehrál 4 roky za žáky v Rousínově. První rok dorostu jsem byl ve Slavkově a odtud jsem odešel hrát divizi do Brněnských Bohunic a teď už jsem zase nějakou dobu zpět v Křenovicích.
Zápas mezi Slavkovem a Křenovicemi je oblastní derby. Jak moc velkou váhu má pro tebe toto střetnutí? Těšíš se na něj více než na ostatní zápasy?
Ano, Křenovice se utkaly se Slavkovem zase po hodně letech. Bylo to mé první střetnutí v tom to derby, kterého jsem byl součástí. Na utkání jsem se rozhodně moc těšil.
V zápase se Slavkovem jste obraceli stav utkání z 0:1 na 3:1. Jak by jsi tento zápas popsal vlastními slovy?
Utkání bylo od začátku nervózní z obou stran. Byla to od začátku taková nakopávaná na těžkém promočeném terénu. Dostali jsme nešťastný gól a potom jsme museli stav derby obracet, což bylo velmi obtížné. Poté, co Karel Klimek dal hezkou vyrovnávací branku, tak jsme začali hrát úplně jiný fotbal, kluci bojovali, u všeho jsme byli dříve a to vše jsme završili dvěma góly po pěkných akcích. Atmosféra byla taky velmi dobrá a tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem lidem, kteří nás přišli podpořit.
Vaše reporty ze zápasu jsou napsány vtipným hantecem. Jak se zrodil nápad, psát zápisy o utkání tak vtipným způsobem a kdo je píše?
Naše výborné zápasové reporty píše jeden z našich bévaléch hráčů, které měl bohužel nehodu a skončil na vozíku. Nevím proč tak píše, to je otázka spíše na něho.
Před sezonou jste byli tipování na jednoho z favorita soutěže. Čím to, že letos máte trochu pomalejší start?
Tipováni jsme možná byli, ale určitě jsme to tak necítili. Došlo ke změnám v týmu, hrajeme jinou skupinu, takže ani moc nechápu, odkud tyto tipy vyšly. A hlavně od začátku soutěže jsme se potýkali se zraněními, do toho disciplína na hřišti, nějaké ty dovolené a sestava stále není tak nějak ustálená, ale vymlouvat se určitě na nic nechceme. Doufáme, že utkání se Slavkovem nás nakopne a budeme se stále zlepšovat.
Podíváme se trošku do vaší kabiny. Kdo je v ní největší vtipálek, kdo má nejradši balon neustále na noze?
Vtipálků máme v kabině více a hračičky máme v kabině hned dvě a to Karla Klimka a našeho skvělého hráče Maru.
Kdo před zápasem stráví nejvíce času před zrcadlem?
Čas před zrcadlem tráví asi více jedinců a nejvíce možná náš „Lavi“ Petr Borovský, ale spíše se soustředíme více na fotbal než na to jak vypadáme.
Další utkání sehrajete s Lipovcem. Co od tohoto zápasu očekáváš? A jaký tipuješ výsledek?
Je to pro nás další neznámý tým, takže těžko něco tipovat. Na hřišti určitě opět necháme vše a budeme bojovat o vítězství.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.