V Roztokách jsem se naučil vše, co umím, nad přestupem neuvažuji, říká hráč 5. kola Pavel Hruška

Roztocký Pavel Hruška se stává hráčem 5. kola III. třídy! "Hrůša" je mladý tvořivý záložník, budoucí maturant na GZWR a také příznivec pražské Slavie. Svým dobrým výkonem a jednou asistencí v zápase s Janovem si vysloužil nejvyšší počet hlasů a my vám s Pavlem přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Za svůj výkon proti Janovu sis vysloužil nominaci do sestavy kola, kde si následně získal nejvíce hlasů. Očekával jsi zařazení do top jedenáctky?
Zařazení do sestavy kola jsem čekal tak z poloviny. Zápas nám opravdu sednul a podali jsme velmi dobrý výkon. Ale samozřejmě jsem byl zařazením mile překvapen a následným vítězstvím ještě více. Chtěl bych poděkovat všem, kteří mi dali hlas a pomohli mi k výhře.
2) V Roztokách máš pozici tvůrce hry. Jak ve svém věku takovou zodpovědnost za chod hry vnímáš?
Ano, samozřejmě to určitá zodpovědnost je a s touto rolí si proste nemůžete dovolit “nemít den”, protože tým na vás zkrátka spoléhá, že tam ty nahrávky budou chodit. Ale na druhou stranu už jsem si nějak zvykl a kluci mi v této roli hodně pomáhají.
3) Kam se bude nadále vyvíjet tvá kariéra? Momentálně hraješ III. třídu za Roztoky. Láká tě nějaká vyšší soutěz?
Vyšší soutěž mě samozřejmě jako každého láká, ale v dresu Roztok. Jsme opravdu hodně mladý tým. Náš věkový průmer se bude pohybovat někde kolem 24 let. Máme toho hodně před sebou a já věřím, že vyšší soutěže se dostaví. V Roztokách jsem začínal hrát a všechno co umím, jsem se naučil tady, proto nad nějakým přestupem neuvažuji a věřím, že si to vybojujeme sami.
4) Jsi spokojen s dosavadními výsledky tuto sezónu?
Sezonu jsme nezačali vůbec dobře. V úvodu se nám bodově nezadařilo a z prvních tří zápasů jsme brali pouze 2 body. Ale myslím, že takovou krizi si protrpí každý tým. V posledních dvou zápasech se herně velice zvedáme, což potvrdil plný počet bodů. Věřím, že to v sobotu potvrdíme proti Šanovu.
5) Jak vidíš české týmy v evropských pohárech? Kdo má největší šanci na postup?
Samozřejmě jako slávista nejvíce věřím pražské Slavii, která nezačala v Evropské lize vůbec špatně. A velice se těším, až Milan Škoda pozvedne nad hlavu vítězný pohár (smích). Také Plzeň to nemá vůbec špatně rozehrané, kdy se po čtvrteční výhře může těšit z druhého místa. Samozřejmě, Zlín už pravděpodobně ze skupiny nepostoupí. Ale myslím, že se za svoji premiéru v evropských pohárech nemusí stydět.
6) Koho bys vybral jako největší přestupový boom v rámci HET ligy?
Za mě jednoznačně návrat Tomáše Necida zpět do Slavie. Je to obrovská ikona českého fotbalu a návrat takových hráčů, jako je Tomáš Necid, je určitě velikým přínosem nejen pro Slavii, ale pro celý český fotbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.