Dění ve Spartě je poslední dobou velkou komedií, řekl fanoušek klubu z Letné a hráč 5. kola Tomáš Heger

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Na pozici předstopera odehrál Tomáš Heger ve Slabcích dobrý zápas, který mu vynesl ocenění hráče kola. Sice pozdě, ale přeci jen, vám přinášíme rozhovor s Tomášem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Za svůj výkon ve Slabcích sis vysloužil nominaci do sestavy kola, kde jsi obdržel nejvíce hlasů. Očekával jsi tuto nominaci?
Nominaci z tohoto utkání jsem opravdu nečekal, bylo to pro mě velmi milé překvapení. Nastupoval jsem s menším zraněním, které v zápalu boje odeznělo. Za hlasy od svých příznivců děkuji.
2) Jak důležitý je pro Městečko Petr Šnídl? Dává většinu branek a nemít ho v týmu by znamenalo jistě velké oslabení.
Petr je velmi platný hráč pro ofenzívu našeho mužstva, bez něj by to bylo velmi těžké. Dokáže z těžkých situací vytěžit maximum. Jinak bych určitě neopomněl na celý tým Ohnivců jako celek. Petr by se bez nás neobešel.
3) Pomýšlíte s Městečkem na postup do krajské soutěže? Když by byla možnost, šli by jste do toho?
V letošní sezoně určitě pomýšlíme na nejvyšší příčky soutěže, proto ten fotbal přeci hrajeme a v každém zápase chceme zvítězit. Co se týká postupu, tak bych nechtěl předbíhat a uvidí se na konci sezony.
4) Jak to vidíš se svou kariérou, plánuješ své fotbalové angažmá dohrát právě v dresu Ohnivců?
Už jako malý jsem snil hrát v městeckých barvách za A-tým. Když jsem končil v dorostu na Tatraně, tak pro mě bylo Městečko jasnou volbou. Proto už se nikam jinam nechystám a dokud bude klub fungovat a zdraví mi to dovolí, jiný klub už vyhledávat nebudu.
5) Jaký máš názor na dění ve Spartě? Italský trenér, spoustu nového, zvučné posily...
Dění ve Spartě je poslední dobou velkou komedií. Jako věrný fanoušek ACS jsem z toho všeho znechucen a snad už se brzy bude blýskat na lepší časy. Co se týká trenéra a posil, tak nemám z toho velkou radost. Největší hvězdy do zápasů nedávají vše a nebojují za klub.
6) Kdo je dle tebe černým koněm rakovnického OP?
Černým koněm rakovnického okresu je v mých očích pravě tým ze Slabec. Nedaří se jim bodovat, ale soutěž je teprve v začátku a tak se může ledacos změnit.
7) Měl jsi v mládí nějaký fotbalový vzor?
Vyrůstal jsem v dobré době, kdy náš fotbal byl na výsluní, a tak určitě byl mým vzorem srdcař a bojovník Pavel Nedvěd. Díky tomu mám i oblíbený tým z Italské ligy - Juventus.
8) Kdo je dle tebe aktuálně nejlepší hráč HET ligy?
Nejlepším hráčem HET ligy je jistě hráč ze Sparty a to Tomáš Rosický. Když už nastoupí, tak je radost na jeho hru koukat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.