Momentálně šlape tým na jedničku, říká Milan Novotný

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Milan Novotný z Třebenic. I díky jeho skvělému výkonu a jednomu gólu dokázal jeho tým porazit nebezpečné Výčapy. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2
Milane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se, jaký byl zápas z tvého pohledu?
Díky za gratulaci. Zápas s borci z Výčap byl strašně těžký, už před zápasem jsme s týmem věděli, jak jsou silově dobří a jsou hrozně defenzivní. Od začátku zápasu plnili, čeho jsme se báli, měli nebezpečné standardky, a kdyby byl poločas 1:4, tak jsme se nemohli divit, ten nakonec skončil 1:1. Po poločase jsme se už zvedli a měli navrch. I když soupeř kousal do poslední minuty, tak tři body zůstaly u nás.
Jak jsi spokojen se svým výkonem?
Už jsem hrál i lepší zápas (smích), dostával jsem těžké míče vzduchem a při mé výšce oproti soupeřům jsem jim byl tak po pás (smích). Jinak nějaké nahrávky, i finální, jsem převedl, jednou mi to i tam padlo, a hlavně jsme vyhráli.
Popíšeš nám svoji gólovou trefu?
Zahrával se přímý kop přibližně ze 30 metrů od hostující brány směrem k postranní čáře, borec Marek Máca poslal míč směrem na penaltu, přede mnou šel do výskoku Bury s protihráčem, přičemž na něj ani jeden nedosáhl, a já si na něj počkal a elegantní rybičkou "rybanou" poslal míč k tyči.
Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním?
Nechci nic zakřiknout, ale s našim umístěním počítal asi každý z širokého okolí, nicméně kdo to čekal po prvním domácím zápase, který jsme prohráli vysoko 2:6? Momentálně šlape tým na jedničku a doufám, že už nás nikdo nesesadí. Do konce je ale ještě hodně zápasů, tak uvidíme na konci sezóny (úsměv).
Nyní vás čeká zápas v Chlístově. Co bys řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Abych pravdu řekl, tak v Chlístově jsem ještě nikdy nehrál. Co jsem se dozvěděl od spoluhráčů, tak mají menší hřiště a hlavně přes něj vedou elek. dráty (úsměv). To jsem ještě nikdy nikde neviděl (smích). Soupeře moc neznám, ale myslím si, že bude hodně kousat, protože nemá co ztratit. Bude nás chtít okrást o všechny body, ale my se na ně plně připravíme, ukážeme naše zkušenosti a vyhrajeme
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl otec. Začínal jsem asi v 5 letech a po 28 letech mě pořád nepřestal bavit. Můj mateřský klub, kde jsem začínal, jsou Třebelovice, odtud jsem jako žák přestoupil do Jemnice. Z dorostu si mne vyhlídla Vysočina Jihlava, ale po třech měsících jsem se vrátil zpět do Jemnice. Odtud jsem měl ještě nabídku do Rakouska, ale bylo mi řečeno, že se tam chodí až v důchodu (smích). Další klub byla Dešná a nyní jsem zpět v Třebelovicích.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Oblíbených fotbalistů mám spoustu. Třeba Tomáš Řepka, Lukáš Vácha, C. Ronaldo atd. To bych tady mohl psát ještě v zimě.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Můj fotbalový klub je jedině Sparta Praha, přes to nejede vlak. Hrdý, když se vítězí, a věrný, když se prohrává. I když se teď nachází v postavení, kde je, tak pro mě to je srdcová záležitost.
Jaké máš koníčky?
Koníčků mám hodně, např. posilování, rybaření, fotbal, žádný sport pro mě není záhadou, jo a také, co mi teď nejvíc bere čas na ty koníčky, je práce (smích).
Který filmový žánr vyhledáváš?
Z filmů mám nejraději nějaké krváky, horory - no prostě nic pro slabé povahy (úsměv).
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Moje oblíbené jídlo je rajská, svíčková a nepohrdnu ani řízkem. Na pití bych to viděl na vodu, pivo a z tvrdého zelenou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2017 11:40
V Chlístově žádné dráty nevedou,to si pletou asi s H.Újezdem a o ty body jsme Třebelovice opravdu okradli CHl. - Třeb. 2:0 ;-)
13. 10. 2017 17:04
Milan Novotný z Třebelovic! Ne z Třebenic :-D