Tomáš Beran: Na čtvrtou třídu máme až moc dobrého trenéra

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Tomáš Beran: ,,Je mi 20 let. Od prvopočátků jsem chytal, ale od mladších žáku hraji na obraně, kde jsem postupem času vystřídal všechny pozice. Aktuálně nastupuji na kraji obrany. Jsem studentem vysoké školy na VUT v Brně a předseda našeho klubu v Doubravníku."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství v anketě Hráč kola. Kdy a kde jste začal s fotbalem?
Děkuji. S fotbalem jsem začal před cca jedenácti lety v sousední Nedvědici. Kde jsem prošel všechny mládežnické kategorie od mladší přípravky po dorost.
Kterými kluby jste dále prošel ve své kariéře?
Mládežnickými kategoriemi jsem prošel v Nedvědici. Aktuálně hraji za muže v rodném Doubravníku.
Dosáhl jste ve fotbale nějakých zajímavých úspěchů?
Za žáky jsme postoupili z okresu do krajské soutěže. Na tom jsem se ale moc nepodílel, protože jsem byl o tři roky mladší než ostatní kluci v kategorii. V dorostu jsme dosáhli, pro mě významnějšího a cennějšího úspěchu, kdy jsme postoupili z krajské soutěže do krajského přeboru.
Jak hodnotíte váš víkendový zápas a váš výkon v tomto utkání?
Výkon týmu v tomto zápase byl značně ovlivněn hody, které se konaly v sousedním Olší, odkud pochází polovina mančaftu. Ale i přes to, jak byli někteří kvalitně ovíněni, jsme úměrně tomu podali dobrý výkon. Hodnocení mé maličkosti radši nechám na trenérovi.
Co očekáváte od této sezóny?
Můj osobní i týmový cíl pro tuto sezónu je postup! Zatím si myslím, že za tímto cílem jdeme jasně. Do konce sezóny je ale ještě dlouhá doba a kluci z Bobrové a Rudolce nám to jistě nenechají zadarmo.
Klub v Doubravníku se účastní druhé sezóny po obnovení klubu. Kdo stál za obnovením činnosti?
Na obnově klubu jsem se značnou měrou podílel já spolu s Michalem Jedličkou. Dále se na obnově činnosti podíleli Boris Konvalinka a Petr Brázda. Na to, že to byl původně jen hospodský nápad. Tak si myslím, že nám to teď funguje dobře. Doufám, že to bude tak i pokračovat a náš klub bude prosperovat a rozvíjet se.
Kdo je trenérem ve Vašem mužstvu a jak jste s ním spokojený?
Naším trenérem se loni v polovině podzimu stal Marek Sommer. Dříve brankář Dosty Bystrc a poté Sokolu Popůvek. Já jsem s ním osobně spokojený, dobrá komunikace, dobře připravené tréninky atd. Na IV. třídu si myslím, že až moc dobrý trenér.
Máte nějakou přezdívku v týmu?
Ano, pro všechny jsem Bery. Dlouho jsem nezažil, že by mi někdo řekl jinak.
Chodí se na zápasy vašeho týmu dívat někdo z vaší rodiny?
Ano. Poté, co jsme obnovili činnost klubu v Doubravníku, se chodí dívat celá rodina včetně mojí přítelkyně :)
Jak nejraději trávíte svůj volný čas mimo fotbalu?
Bohužel poslední dobou trávím skoro všechen čas ve škole. Když ale nemusím být tam, tak rád trávím čas se svojí přítelkyní. Dále se rád vrtám v elektronice a jsem správce našeho hřiště a kabin.
Vaše oblíbené jídlo a pití?
Oblíbené pití mám pivo, Fernet Citrus a hlavně obyčejnou vodu z vodovodu. Jídlo nemám jedno oblíbené, hlavní je, aby to vonělo po mase.
Kde pracujete?
Zatím studuji na VUT v Brně na fakultě Strojního inženýrství, obor Mechatronika.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.