Derby je vždy více než normální zápas, říká hráč desátého kola Martin Šalamoun

Hráč SK Lhota Martin Šalamoun vyhrál divácké hlasování o hráče v sestavě desátého kola. Martin si na nás našel čas a odpověděl nám na pár otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Porazili jste Tuchlovice a vy jste vstřelil druhou uklidňující branku svého týmu. Jak hodnotíte utkání a Váš výkon?
O utkání jsme věděli, že bude těžké. Je to derby a většina hráčů a funkcionářů se zde zná. Začátek nebyl z naší strany optimální, málo jsme drželi míč a domácí se snažili hrát. Po patnácti minutách jsme hru zlepšili a začali hrát naší hru. Dali jsme gól a do poločasu přidali druhý. Uklidnilo nás to a domácím ve druhém poločase nezbývalo nic, než vrhnout vše na útok. Ve druhém poločasu byli domácí lepším týmem, ale pozornou obranou jsme je nikam nepustili. Výkon týmový.
2) Je pro Vás výhra v derby více než ostatní výhry nad jinými týmy, nebo to berete tak, že je jedno, koho porazíte?
Derby je vždy více než normální zápas. Každé tři body jsou ale hezké a do tabulky důležité. O to, že to bylo v derby, více cenné.
3) V týmu máte dva ligové fotbalisty. Jaká je s nimi spolupráce?
Jsou to zkušení borci a profesionálové. Spolupráce s nimi je kvalitní a pro mužstvo pozitivní.
4) Roman Bednář. Co můžete říci k tomuto hráči?
Je spousta hráčů, kteří prošli těmi nejvyššími soutěžemi a hrají na sklonku kariéry nižší soutěže. Ne na všech je ale vidět to, proč tu soutěž hráli. Roman nám ukázal, proč hrál v zahraničí a v reprezentaci. I po roce a půl co nehrál fotbal, je to pan fotbalista.
5) Po desátém kole je Váš tým na třetím místě. Spokojenost?
Já myslím, že spokojenost je. Na začátku jsme se ještě sehrávali a teď myslím, že je to už zase o kus lepší. Doteď nechápu zápas ve Strašecí.
6) Sledujete fotbal i v televizi? Máte svůj oblíbený tým?
Fotbal v televizi sleduji rád, převážně naši první a druhou ligu. Úplně zarytý fanoušek nejsem, ale ze světových celků Bayern Mnichov.
7) Fotbalový vzor?
Zinedine Zidane.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.