Hráč 11. kola Zlínské 1. B třídy skupiny B a také pilíř obrany tečovickéhoho Bivoje Pavel Sedláček nejspíše našel recept na fotbalovou dlouhověkost

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, za muže utkání Tě pasovali funkcionáři Lužkovic, jak hodnotíš tento duel?
Děkuji. Vážím si toho. Bohužel, větší radost z tohoto ocenění kalí ztráta všech bodů. Utkání bylo vyrovnané, domácí byli šťastnější, aspoň bodík nebo dva jsme si zasloužili.
V závěru jste doplatili na nedisciplinovanost, co tomu předcházelo?
Ano, souhlasím. Větší koncentrovanost a bojovnost namísto zmíněné nedisciplinovanosti nás stála aspoň vyrovnání. Musíme se poučit a pro příště hrát až do konce.
Jak hodnotíš výkony Bivoje na podzim, vypadá to jako sinusoida, nahoru a dolů...Těch bodů mohlo být asi o hodně více...
Bivoj doplácí na úzký kádr. Ze startu sezony jsme byli kompletní a dělali body. V současné době nám chybí několik důležitých hráčů, kteří dokáží rozhodovat utkání. Ale jak říkáš, jsme jak na houpačce, takže teď bychom měli jít opět výsledkově nahoru.
O víkendu hostíte ambiciozního nováčka ze Slavkova pod Hostýnem, co si na něj připravíte?
Chceme zvítězit. Poctivě se připravíme a věřím, že to přinese ovoce. Trénujeme i nějaké „ kulišárny “ , ale ty si nechám si pro sebe, ať je soupeř překvapený…
Jak hodnotíš všechny nováčky - Slavkov, Louky a Březnici, příliš se ale nedaří Sehradicím, které sestoupily z 1. A třídy...
Soutěž je vyrovnaná a nováčci přinesli oživení a zkvalitnění soutěže. Jak už to bývá – nováčkovský entuziasmum je velkou zbraní. Naopak po sestupu se mnoho týmů nejdříve chvilku hledá.
Kdo podle Tebe postoupí letos výše? Kdo naopak asi sestoupí z 1. B třídy do OP?
Samozřejmě bych se o postup rád popral s Bivojem… Ale myslím že Malenovice jsou velký favorit soutěže. Naopak o sestupujících ani spekulovat nechci.
Jaké je Tvoje bohatá fotbalová kariéra, kde byl asi Tvůj fotbalový vrchol? Na které spoluhráče nejraději vzpomínáš?
Jsem Napajedlák , takže od malička za tamní FS. Prožil jsem tam nejlepší fotbalové roky, vybojoval postup do divize. Jak to bývá, v nejlepších fotbalových letech hrajete zpravidla nejlepší fotbal. Následovalo působení ve Spytihněvi, na které také rád vzpomínám. A teď už několik let rozdávám radost v Tečovicích. Hrál jsem se spoustou velmi kvalitních hráčů a nerad bych na někoho zapomněl. Na co ale velmi rád vzpomínám je umístění Tečovic na třetím místě, kde fotbalová spolupráce s Davidem Kučerou, Romanem Chudárkem a Alešem Ondíkem byla radost.
Kteří hráči Tě v soutěži nejvíc zaujali, co také říkáš na výkony veteránů - Světlíka, Juliny nebo slavičínského Botha
Všichni jsou velmi kvalitní hráči a tahouny svých týmů. Dokáží zúročit bohaté zkušenosti.
Známe se dobře z futsalu, kde jsme proti sobě léta bojovali - Ty za Napajedla a já za Slavičín, kde je lék na Tvoji dlouhověkost, já už jsem dávno ve fotbalovém důchodě...
Člověk to musí dělat s láskou. Je pravda že se mi vyhýbala vážná zranění a stále mě to baví. Bez toho se to dělat nedá. K tomu mě baví i trénovat a předávat zkušenosti mladším klukům.
Co budeš dělat až skončíš fotbalovou kariéru? Jaké jsou další Tvé zájmy?
Zatím jsem nad tím nepřemýšlel. Až to přijde nudit se určitě nebudu. Trénování mě ale neláká tak uvidíme zda u fotbalu nějakým způsobem zůstanu. Mám rád hokej , fandím Zlínu, občas kolo a taky to pivečko….

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku