Jan Ermis: Nejraději hrají defenzivní posty na krajích obrany, protože mám celou hru před sebou

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Univerzální hráč , který už na podzim hrál od levého beka až po pravé křídlo. Titul hráč kola získal z pozice předstopéra. Proměnil za stavu 0:0 penaltu a ikdyž jeho branka nebyla vítězná, podal výborný výkon, jako i celý tým Hukvald, ale Veřovice byly nad síly Ermise a spol. 

Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Jak si vážíte označení hráč kola a co tomu říkáte?
Dobrý den, děkují Vám. Určitě si toho ocenění vážím, bohužel označení „hráč kola“ nepřinese důležité body pro náš tým. Především bych chtěl poděkovat trenérovi, který na svých webových stránkách (www.martinblahuta8.webnode.cz), umístil odkaz na Vaši anketu. Dále bych chtěl poděkovat všem, co mi ten hlas nakonec poslali.
Bude Vás to stát něco v kabině?
Tak o tom vůbec nepochybuji, určitě nějaké tekuté ovoce ze zahrádky a příspěvek do kasy v kabině. Naštěstí jsem v kabině pokladníkem... (smích)
Pojďme na zápas s Veřovicema. Sice jste prohráli, ale ze začátku to byl vyrovnaný výkon. V čem vidíte největší vaši slabinu v této sezóně?
Jak již zmiňujete, bohužel tento zápas pro nás skončil bez zisku bodů. Ze začátku jsme se dostali do vedení, byl to výsledek naší dosavadní aktivity na hřišti. Hosté do poločasu, ale vyrovnali skóre. Nám se již v druhé 45. minutovce nepodařilo navázat na první poločas a Veřovice nám nakonec daly ještě dvě smolné branky. Před sezónou jsme měli kvalitní letní přípravu, ale bohužel od prvního zápasu v Kopřivnici se naše marodka s každým zápasem jen rozrůstala. V této situaci jsme zjistili, že při takovém počtu zranění nemáme na tuto soutěž dost široký kádr.
Jak byste zhodnotil svůj výkon?
Jednalo se z mojí strany o dost povedené utkaní, na tomto postu, jsem se cítil konečně dobře, po mém celosezonním putovaní sestavou. Celý tým odvedl výborný výkon a hráli jsme tak, jak si pamatuju z letní přípravy a doufám, že na tom budeme jako tým dále stavět.
Co čekáte od zápasu proti Jeseníku, který Vás čeká v předposledním kole.
Věřím, že se na nás usměje pověstné štěstíčko a povezeme si nějaký bodový zisk domů do podhradí.
V kolika letech jste poprvé kopl do míče a jak se dále rozvíjela vaše kariéra?
Jelikož bydlím kousek od našeho hřiště na Hukvaldech, tak jsem si na první trénink našel cestu již v 5 letech. Moje dosavadní fotbalová kariéra je spjata s místním klubem od zmiňované doby až dodnes přes přípravku, žáky, dorost a muže.
Na jakém postu se vám hraje nejlépe a proč?
Já mám osobně nejraději defenzivní posty na krajích obrany, protože mám celou hru před sebou, ale nebráním se ani útoku. V této dosavadní půl sezoně jsem již, vystřídal snad skoro všechny posty kromě brankáře. (smích)
Máte ještě nějaký nesplněný fotbalový sen?
Určitě bych nechtěl končit kariéru s tím, že jsem si zahrál nejvýš 1.B třídu.
Váš oblíbený fotbalista a tým?
Oblíbeným fotbalistou je pro mě určitě Marcelo Vieira z Realu Madrid, což je i můj tým číslo 1.
Jakým způsobem trávíte svůj volný čas?
Můj volný čas se v podstatě pohybuje v současnosti jen kolem sportu a studia. V zimě po konci fotbalové sezony pro mě začíná futsalová sezona za tým „Růžové Tlapičky Hukvaldy“. A v létě se věnuji fotbalu, kolu a horám. Příští jaro také diplomové práci a státnicím. (smích)
Děkuji ti za rozhovor a přeji vám hodně fotbalových i soukromých úspěchu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.