Se zpožděním se nám vyzpovídal Pavel Hloužek, brankář nováčka z Kobeřic

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, gratuluji k titulu v anketě hráče kola. Sledoval si hlasování?
Děkuji za gratulaci. Nicméně ale hráčem kola dle nejen mého názoru,ale i názoru fanoušků Kobeřského fotbalu se stal doopravdy Ondra Noris.Jelikož dal čtyři góly a dlouhodobě patří k naším nejlepším hráčům:Takže bych chtěl spíše pogratulovat jemu. Samozřejmě anketu velmi pozorně sleduji a chtěl jsem ji vyhrát z důvodu toho , abych tento titul jak nazýváš , předal do správných rukou.
Na začátku rozhovoru se našim čtenářům představ.
No jméno už asi znáte. S fotbalem jsem začínal v Šaraticích .Jako ještě žák jsem se přesunul do Slavkova u Brna , kde jsem si prošel mládežnickými kategoriemi. Po celou dobu mě vedl pan Milan Májek , s kterým jsme si strašně užívali s klukama fotbal a nejen fotbal , ale vše co k tomu patří .Byly to nádherné roky strávené a nikdy na ně nezapomenu. Měli jsme partii neskutečně úžasnou. Po té jsem se přesunul zpět do Šaratic kde jsme vykopali 1.b třídu.Tam jsem strávil několik velmi dobrých a špatných sezón,kde nakonec negativa převládli(ale dnes už vzpomínám více méně jen na to dobré) a odešel jsem do Vážan nad Litavou, kde jsem strávil tuším půl roku v okrese.Po té nastávali hostovačky , kde jsem se představil ve Spartě Brno,Slovanu Brno a ve Slavkově a pak zase zpět do Vážan nad Litavou kde už jsem se rozhodl chytat jen za béčko a už jsem myslel , že to nějak doklepu tam. Nicméně potom se rozhodli přihlásit jen čtverku s čímž jsem nesouhlasil. Oslovili mě kluci z Kobeřic , kde zrovna postoupili do okresního přeboru. Nabídku jsem přijal a teď jsem za to strašně moc rád.V Kobeřicích mě úplně dostalo jakým způsobem dělají fotbal.Takové srdcaře jsem ještě nepotkal.Roman Hanák , Viktor Svoboda a Petr Matyáš jsou neskuteční lidi , kteří fotbal v Kobe táhnou a starájí se o něj. Tímto bych jim chtěl strašně moc poděkovat a jelikož jsem slyšel z neoficiálních zdrojů , že údajně některý z této trojky by chtěl odejít tak bych mu chtěl vzkázat tady veřejně , že ještě nenastal ten čas a ať to vydrží dále.
Sleduješ portál fotbalunas.cz? Jak by si zhodnotil tento projekt.
Fotbalunas.cz sleduji a líbí se mi tato myšlenka.Jelikož v dnešní době se starat ještě o tyto stránky zasluhuje dík.Zhodnotil bych to velmi pozitivně a budu se snažit i já více podporovat a pomáhat.
Minulé kolo jste odehráli velmi dobré utkání s Křenovicemi. Jak by si zápas hodnotil ze svého pohledu?
Minulé kolo v Křenovicích jsme se opět zvedli a hráli to co chceme hrát. A hlavně jsme konečně proměňovali šance. Myslím , že jsme si plně zasloužili tři body a pro Křenovice to byl asi zápas blbec. Jsem moc rád , že nám vyšli obě dvě derby.(Křenovice,Slavkov u Brna)
Tabulka je zatím hodně našlapaná. Jak hodnotíš dosavadní průběh na závěru podzimní části sezony.
Průběh sezony hodnotím jako neúspěšný. Mé cíle byly hrát do třetího místa nejlépe podzim vyhrát. Nicméně bohužel trpíme na nevyrovnanostech našich výkonů. Máme strašné výkyvy a i na nás dolehly zranění, ale i přesto jsme měli být výš. Ale pozitivní je , že náš kádr je mladý a pokud kluci budou chtít na sobě pracovat tak určitě to s námi nebude mít nikdo jednoduché a věřím , že jsme neřekli úplně poslední slovo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.