Týmy se vyrovnávají a každý může vyhrát či prohrát s kýmkoliv, má jasno o situaci v soutěži hráč 10.kola Lukáš Majba

Zápas v Senomatech a nejvíce získaných hlasů vynesl Lukáši Majbovi z Olešné ocenění hráče kola a my s ním přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Proti Senomatům jsi dal úvodní branku a nastartoval tak cestu za vítězstvím. Očekával jsi nominaci do sestavy kola?
Zápas se mi povedl, ale úplně bych to zase až tak moc nepřeceňoval. Jednou to jde a další zápas jste nejhorší na place a nejradši byste sám sebe vystřídal. Fotbal je týmová hra a já se snažím primárně hrát tak, abych pomohl mančaftu. Je to o jedenácti lidech na hřišti a dalších na střídačce. V této soutěži už si, alespoň já, nehodlám nic dokazovat. Hlavní je, že se člověk nezraní, proběhne a vyčistí si hlavu od toho dennodenního pracovního zápřahu ve fajn kolektivu. Takže jestli jsem čekal nominaci do sestavy kola - trošku jsem to tušil.
2) Dali jste si před začátkem soutěže nějaký bodový cíl?
Myslím, že po minulé sezóně, která se nám povedla, byl cíl podobný. Ale vidíš tabulku, jsme až ve druhé polovině. Ale je to v celku logické, týmy se vyrovnávají a každý může vyhrát či prohrát s kýmkoliv.
3) Jste v kabině spokojeni s dosavadním výkonem?
Abych byl upřímný, tak spokojený nejsem, ale to je nás v kabině většina. Takže teď je důležité ve zdraví dohrát podzim a zamakat na jaře. Myslím, že je co zlepšovat.
4) Na jakém hřišti se ti na okrese hraje nejlépe a na jakém naopak nejhůře?
Samozřejmě nejlépe se mi hraje na domácím hřišti, ale to jsem tak měl vždycky. Kromě domácího se mi ještě dobře hraje v Městečku, kde mám spoustu kamarádů a hřiště je usazené v krásném prostředí. A nejhůře, to je těžké takhle říci, záleží na terénu a ten je závislý na počasí. Třeba teď se strašně špatně hrálo ve Hředlích. Málem mi bahno spolklo kopačky (smích).
5) Když jsi byl v mládežnickém věku, měl jsi nějaký fotbalový vzor?
Těch vzorů bylo víc, neměl jsem ale někoho vyhraněného jako to teď má většina mladých hráčů. Jsi buď Messi a nebo Ronaldo. Mně se hrozně líbil Zinedine Zidane, Thierry Henry, Andrea Pirlo a z těch starších generací George Best, Maradona nebo Roberto Baggio.
6) Kdo je v kabině největší bavič?
Největší bavič je u nás Milan Ličman. Znám ho už z Tatranu, kde jsme spolu hráli a přijde mi, že se od té doby vůbec nezměnil. Přál bych mu, aby také jednou vyhrál anketu hráč kola. Zajímaly by mě jeho odpovědi (smích).
7) A kdo tým táhne nejvíce na hřišti?
Největší tahoun na hřišti, tak to je Radek Polášek, na jeho věk je pořád někde jinde. Přijde na hřiště a rozhodne zápas. Pro tým extrémně důležitý hráč i co se týče zkušeností a jeho rad. Další je Aleš Hlavsa, ten snad bude hrát do padesáti jako Jarda Jágr (smích). Ještě bych nechtěl zapomenout na nově příchozího Tomáše Sejpku, je to neskutečný bojovník a velký přínos pro tým. Akorát mu to tam nepadá, viď Tome?! Ale ono to přijde.
8) Sparta, Slavia nebo Plzeň?
No to je snad nejtěžší otázka na závěr. Českou ligu moc nesleduji, přijde mi to jako ztráta času. Z těchto tří Slavie.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.