ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Posledním hráčem podzimní části dohrávky prvního kola se stal Zbyněk Rozkopal z Křenovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, gratuluji k titulu hráče kola. Podzimní část sezony máme za sebou. Jak by si ji hodnotil?
Ahoj, moc si toho vážím, ale hráčem kol by měly být mladší ročníky. Přesto děkuji za důvěru a rád odpovím. Jasně, že bychom chtěli více bodů, ale bohužel nám to nevyšlo a chybělo nám trochu toho fotbalového štěstíčka. Nicméně je dobře, že máme alespoň 14 bodů. Manšafty v tabulce jsou hodně vyrovnané. Pokud na sobě v zimě zapracujeme a budeme mít při jarní části více štěstíčka, věřím, že se dostaneme v tabulce o dost výš.
Co bylo hlavním důvodem vašich nevyrovnaných výkonů, po kterých jste až na 11. místě tabulky.
Důvod bych viděl jednoznačně v neproměňování gólovek, a dostali jsem zbytečné góly kvůli naší NESOUSTŘEDĚNOSTÍ. Navíc jsme laborovaly s marodkou.
Místo bojů o první příčky, vás asi bude čekat spíše boj o záchranu? Jakým způsobem si myslíš, že bude potřebovat síly zkonsolidovat?
Nemyslím si, že bychom měli na jaře spadnout do bojů o záchranu. V letošní vyrovnané tabulce dvakrát či třikrát vyhrajeme tři body a hned bude zase veseleji. Jsem rád, že je už po sezóně a můžeme konečně poléčit všechny zraněné hráče. Před sebou máme celou zimu na to, abychom na sobě zapracovali a utužovali partiu.
Jak by si zhodnotil svoje výkony na podzim?
Moje výkony bych asi nehodnotil, to je otázka na trenéry. Je pravda, že už to není jako za mlada ale přesto jsem rád, že se držím pořád zdravotně pohromadě a mohu si zahrát tuhle pěknou a kvalitní soutěž.
Který zápas se Křenovicím nejvíce povedl a který naopak ne? Jaký tým se ti nejvíce herně líbil?
Je to možná paradox, ale cením si domácí prohry 1:3 s Rájcem, kdy jsme sehráli výbornej zápas. Určitě si každý nejvíce pamatuje poslední zápas v Podolí, který byl pro nás pěkným zakončením podzimu. A kterej zápas naopak nevyšel? Zápas v Jedovnicich se výsledkově nepovedl, ale myslím si, že jsme hráli docela dobře. Také domácí nášup 0:6 s Kobeřicemi byl solidní propadák. Jednou jsi nahoře a podruhé dole. Ale proto ten fotbal hrajeme a máme ho rádi!!!
Teď nás čeká zimní přestávka? Jaké máš plány přes zimu? Hraješ i jiné sporty?
No hurá. V plánu mám, věnovat se naplno rodině a užívat si zimních sportů. Přes zimu tady v Křendě máme fotbalovou partičku mých skvělých legendárních spoluhráčů, s kterými hrajeme badminton. A můžu vám říct, že je to někdy vážně vostry! (doporučuji)
Koho by si nominoval z vašeho týmu do sestavy podzimu?
Já bych ty moje kluky nominoval nejraději všechny, ale nejde to. V soutěži jsou jiní a šikovní kluci!!! Nominuji tři a vy si vyberte - rozhodně Mary Kübla za jeho nadšeni a touhu po výhře. Druhého Lukáše Žáka za jeho gólmanské dovednosti, který nám mooockrát pomohl v těch nejsložitějších situacích a třetím nominovaným je Tomáš Doležal za tu nedoceněnou černou práci, co na hřišti odvádí. KLUCI DÍKY! PS : Touhle cestou bych chtěl poděkovat rodině za maximální podporu. Trenérům, mužům až po ty nejmenší fotbaloví cvrčky a také velké díky patří výkonnému výboru za to, jak se o nás skvěle stará. V neposlední řadě děkuji také fanouškům za jejich podporu a všem, co se kolem křenovskýho fotbalu motají. Chtěl bych popřát nejen Křendě, ale i jiným mančaftům, ať se jim podaří zimní příprava, co nejmíň zraněných hráčů a hlavně úspěšné vykročeni do fotbalového jara… fotbalu Zdar!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.