ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 13.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Michal Brůžek v roli hráče kola nám poskytl zajímavý rozhovor a my vám ho právě teď přinášíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tak Michale, co říkáš na tvoje ocenění hráče kola, jaké z toho máš pocity?
Tak určitě mě to mile překvapilo, sám dobře vím, že se mi zápas se Sokolem Sezimovo Ústí nevydařil tak jak bych si představoval. Každopadně děkuji všem kdo pro mě hlasovali.
Popíšeš nám stručně, jak se ti hrálo v zápase v Sezimově Ústí a také jak se ti podařilo vstřelit branku?
Tak jak jsem už naznačil v předchozí odpovědi. Nehrálo se mi tak jak bych čekal, celkově se mi moc nedařilo. Zápas byl hodně bojovný na těžkém terénu. Mému gólu na 2:1 předcházel soupeřův gól, který jsem zavinil já. Takže jsem to tak nějak odčinil. Dostal jsem dobrou přihrávku od Tomáše Kukučky do běhu a pak si trochu pohrál s obráncem a podél brankáře zakončil po zemi k tyči.
Vedete soutěž, měli jste takové ambice už před sezónou, nebo je to pro vás překvapení?
Chtěli jsme hrát v horní polovině tabulky a minimálně se pokusit zopakovat umístění z minulé sezóny, kdy jsme skončili druzí. Takže určitě jsme s momentálním postavením v tabulce spokojení a užíváme si to.
Co tvoje fotbalové začátky, kde si začal hrát fotbal a kdo tě k němu přivedl?
Tak na fotbal mě přivedl určitě jeden z rodičů, ale už pořádně nevím který. Začínal jsem v 6 letech na Soukeníku za Spartak Sezimovo Ústí. Kde jsem působil dalších 17 let.
Jaké máš ve své kariéře ještě cíle?
Tak cíle už žádné vysoké nemám, jsem spokojený v klubu kde teď hraji. Máme tady super partu a pokud se nám podaří vyhrát soutěž, tak to bude možná můj splněný cíl.
Co bys ohodnotil jako tvůj největší fotbalový zážitek?
Jako hráč určitě když jsem nastoupil ve Spartaku Sezimovo Ústí do zápasu druhé nejvyšší fotbalové ligy. Jinak zážitek pro mě byl v roce 2012 výjezd na Mistrovství Evropy v Polsku na utkání naší reprezentace s Řeckem.
A samozřejmě nejde vždycky jen vyhrávat, jaký je tvůj dosavadní nejhorší fotbalový zážitek?
Nejhorší fotbalový zážitek je asi každý zápas, který nedohraji kvůli zranění nebo červené kartě. Ale červených karet jsem za svůj život měl málo, snad jen dvě, takže zranění bohužel převládají.
Sleduješ dění ve světovém fotbale?
Jsem velký fanoušek Manchesteru United a sleduji často jejich zápasy, když je to možné. Takže Premier League sleduji. A určitě tam mám i svého oblíbence, kterým je Paul Pogba.
Mimo tvůj fotbalový život, čím se živíš, popřípadě studuješ? A jaké máš jiné koníčky?
Zrovna studijní typ jsem nebyl ( směje se). Pracuji jako servisní technik telefonů značky Samsung. A mimo fotbal, rád vyrazím za zábavou nebo často sleduji seriály a filmy.
Na závěr, chtěl bys něco vzkázat vaším fanouškům?
Našim fanouškům bych rád poděkoval za jejich podporu a myslím si, že mluvím za celý náš tým. Doufám, že i na jaře nás budou dále podporovat a chodit na naše zápasy ať už doma nebo venku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.