Chceme se poprat o první tři místa, říká Petr Mora

Ve čtrnáctém kole Vás zaujal výkon příbramského Petra Mory proti Libiši a svými hlasy jste rozhodli o jeho výhře. Petr Byl v utkání velmi aktivní a vstřelil úvodní branku utkání. Nyní Vám přinášíme od Petra Mory pár odpovědí na naše dotazy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Předposlední zápas podzimu jste hráli s adeptem na postup do divize, na svém hřišti jste přivítali Libiš. Myslíte, že hosté utkání podcenili?
Myslím si, že nás nepodcenili, věděli, že se nám teď daří. Naopak nám vyhovují týmy, které chtějí s námi hrát a nechtějí jen bránit.
2) Celé utkání jste měli pod kontrolou a vedli jste ještě pár minut před koncem o dvě branky. Co se poté přihodilo?
Jsem přesvědčený, že za stavu 2:0 v 84.min jsme se viděli už v kabinách se třemi body, bohužel to dopadlo, jak to dopadlo.
3) Nakonec jste prohráli na penalty. To asi moc do psychiky týmu před posledním zápasem nepomůže. Vzali jste si z toho nějaké ponaučení?
Je to škoda, přál jsem si alespoň na ty penalty vyhrát. Psychicky si myslím, že nám to neuškodilo, momentálně panuje v týmu velká pohoda.
4) Podzim končíte v Novém Strašecí, které má výkony jako na houpačce. Měli povedený start do soutěže, ale teď se jim naopak moc nedaří. Jaké očekáváte utkání?
Každé venkovní utkání je náročné, vždy se snažíme hrát s úctou, pokorou a žádné utkání nepodcenit. Myslím si, že když budeme plnit to, co po nás trenéři očekávají, tak si jedeme pro výhru.
5) Kolo před koncem je jasné, že titul podzimního mistra mají FC Horky nad Jizerou, těm jste doma nasázeli pět branek. Libiš je pro změnu druhá. Jsou pro Vás přesto Horky po podzimu největším favoritem na postup, nebo je dokáže předstihnout třeba právě Libiš či někdo jiný?
Ano, Horky jsou favoritem. U nás hráli otevřený fotbal, což nám vyhovuje, jak jsem už zmínil, ale Libiš hraje také dobrý fotbal. Řekl bych, že by se to mohlo ještě zamíchat.
6) Nyní máte 23 bodů a říká se, že na záchranu soutěže stačí bodů třicet. S čím poté půjdete do jarní části soutěže?
Mrzí nás, že nám nevyšel začátek, mohli jsme mít lepší postavení, ale i tak je to super výkon. Určitě chceme získat stejně bodů a více a poprat se o první tři místa.
7) Jste spolu s Petrem Rysem osou a tahouni mužstva. Jaká je mezi Vámi spolupráce?
My vyloženě tahouny nemáme, snažíme se pracovat týmově. Máme srovnatelné náhradníky se základem, takže je se o co opřít. Jinak Petr je velmi rychlý, dynamický hráč, umí si pokrýt balón, můžu od něj kdykoliv očekávat přihrávku, spolupráce mi s ním velmi vyhovuje.
8) V soutěži se pohybuje mnoho známých fotbalistů, kteří hráli i ligu. Kdyby mělo být po Vás, je někdo, koho byste rád v zimní přestávce uvítal v příbramské kabině?
Mně tým co máme takhle vyhovuje, nikoho bych nepotřeboval (úsměv). Samozřejmě v soutěži je spoustu slavných jmen a výborných hráčů, ale zatím co jsem viděl, se mi nejvíce líbil Třešňák z Hvozdnice.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.