Myslím si, že mám stále co zlepšovat, říká hráč 12.kola David Šmíd

Za povedený výkon proti Olešné si David Šmíd vysloužil nominaci do sestavy kola, kterou ovládl. My jsme Davidovi položili pár otázek, na které ochotně zodpověděl. V rozhovoru se například dozvíte, kdo je pro hředelského záložníka aktuálně nejlepším fotbalistou nebo jaké týmy vidí na konci soutěže v top trojce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Očekával jsi nominaci do sestavy kola po výkonu s Olešnou?
Zápas to byl pro mě celkem vydařený. Dal by se považovat za jeden z mých nejlepších zápasů podzimu. Popravdě jsem to trochu čekal.
2) Jak se ti proti Olešné hrálo? Těžký soupeř, to samé se dá říci i o povrchu...
Olešná proti nám odehrála velmi slušný zápas. Povrch hrací plochy byl opravdu náročný. Proto jsem dal hlavně na rady pana trenéra co nejvíce zjednodušit hru a vyplatilo se. Taky kdo by to chtěl v tomto zápase na takovém "poli" strkat po zemi by byl snad blázen (smích). Takže se mi hrálo docela dobře.
3) Koho bereš jako největšího srandistu a koho jako tahouna na hřišti?
Řekl bych, že v týmu žádného srandistu, který by svými srandičkami vyčníval nad všemi ostatními, nemáme. V kabině srandou nikdo nešetří. Jako největšího tahouna týmu beru Jana Slámu. Jen je velká škoda, že je momentálně zraněný. Na středu zálohy velice chybí.
4) Jsi mladý fotbalista a celou kariéru máš před sebou. Jak vidíš svou budoucnost?
Svojí budoucnost vidím stále ve Hředlích. Mám to tu rád a hraji tu už od mala. Navíc si myslím, že mám stále co zlepšovat. Přes to všechno nikdo neví, jak vše bude dál.
5) Kdo je pro tebe aktuálně nejlepším fotbalistou?
Nejlepším fotbalistou pro mě je Antonio Valencia. Líbí se mi jeho styl hry, rychlost, a hlavně jeho neúnavnost. Na hřišti je to velký dříč a nevypustí žádný souboj.
6) Co říkáš na neúspěch italské reprezentace v baráži na MS?
Je to pro mě veliké překvapení. Itálie je fotbalová země a bude určitě na MS chybět. To že nejsou na MS poprvé od roku 1958 to dokazuje.
7) Hředle jsou po podzimní části první. Jste spokojeni s dosavadními výsledky?
Jsme spokojeni snad jedině s prvním místem v tabulce. Bohužel nejsme spokojeni s promrhanými zápasy, které byly důležité. Například v Rynholci, Kolešovicích a na Lánech, kde jsme vypustili první poločas. Proto je naše vedení v tabulce mírné, pouze o jeden bod nad Lány. Jarní část sezóny bude určitě ještě zajímavá.
8) Stanovili jste si před sezónou jasný cíl - návrat do I.B třídy?
Stanovili jsme si hlavně cíl působit v čele tabulky a to se nám zatím daří. Celkově bych podzim zhodnotil za povedený. Přeci jen poprvé v historii přezimujeme na prvním místě tabulky.
9) Na závěr se tě zeptám, jaké týmy bys viděl na konci sezóny v top trojce?
To je opravdu těžká otázka. Momentálně je okresní přebor velmi vyrovnaný. Nikdy člověk neví, kdo s kým vyhraje. Samozřejmě v top trojce bych rád viděl nás, dále Lány a Olympii.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.