Těší mne i fakt, že diváky oslovují i nižší soutěže, říká vítěz šestnáctého kola Martin Solnař

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Stal se jim hráč, respektivě brankář Martin Solnař ze Spartaku Příbram, bez kterého by prohra v Berouně byla vyšší než o dvě branky. Nyní Vám právě s tímto hráčem přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) I přes prohru a dva obdržené góly jste byl v sestavě kola. Nyní jste vítězným hráčem podle diváckého hlasování. Co tomu říkáte?
Výsledek diváckého hlasování mne mile překvapil a jsem za něj moc rád. Těší mne i fakt, že diváky oslovují i nižší soutěže.
2) Jaký to byl podle Vás v Berouně zápas?
Každý zápas má svá specifika a v Berouně se hraje vždy těžko a je to velice nepříjemný soupeř, což se podepsalo i na celkovém výsledku utkání. Bohužel, fotbal nejde hrát na skóre 0:0 a platí nepsané pravidlo, když nedáš, dostaneš.
3) Zkušený Marek Horel dává poměrně dost gólů a jeden dal i Vám. Připravoval jste se na něj nějak speciálně?
I když statistiky hráčů mám v povědomí, je těžké se na každého připravit individuálně a musíte myslet na zápas komplexně. Jsem rád, že máme na Spartaku možnost gólmanských tréninků, kde se poctivě připravujeme na každý zápas.
4) V zimní přestávce odešel Petr Rys. Bude těžké ho nahradit?
Bohužel nás přes přestávku opustilo více hráčů, což byl citelný zásah do dobře fungující sestavy. Věřím ale, že máme kvalitní mladé hráče, kteří sestavu dobře doplní.
5) Jaká byla zimní příprava?
Příprava byla náročná, ale kvalitní. Trénovali jsme intenzivně a věřím, že se to v soutěži projeví.
6) Teď jste hráli s Hvozdnicí, za kterou hraje pro změnu Lukáš Mráz, loňský nejlepší střelec soutěže. Co jste očekával od utkání?
Určitě jsem čekal náročný zápas, protože Hvozdnice má mnoho bývalých ligových hráčů. Bylo to o koncentraci a týmovém výkonu.
7) V sobotu byl odpoledne mimo jiné zápas pražských S. Jste fanouškem Sparty nebo Slavie?
Od mala s tátou fandím železné Spartě.
Měl jste svůj tip na výsledek?
Jak víme, derby nemá nikdy jasného favorita a zápasy jsou vždy vyhecované.Dalo se vzhledem k předpovědi očekávat, že svou roli sehraje i počasí, ale věřil jsem ve výhru Sparty, ale myslel jsem si, že nepadne moc branek a tipoval jsem výsledek 1:0 pro ACS.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.