Na jaře chceme být lepší a vše vyhrát, říká Ondřej Krátký

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Ondřej Krátký z Vladislavi. I díky jeho skvělému výkonu a jednomu gólu dokázal jeho tým porazit Studenec 6:2. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Čau lidi, děkuju za zvolení, je to moje první a pravděpodobně poslední fotbalové ocenění v životě, takže díky moc. Co se týče zápasu, myslím, že bylo poznat, že se po zimě těšíme na mistrák, konečně jsme se sešli skoro kompletní a předvedli dobrý výkon. Výsledek mohl a měl být vyšší, Studenec mě zklamal, bývali lepší a víc to od nich bolelo
Byl jsi spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem byl spokojený naposled někdy kolem roku 2006
Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním?
Po loňském dobrovolném sestupu jsme chtěli hrát do pátého místa, což se nám daří, nicméně hlavně vinou několika dlouhodobých zranění jsme většinu utkání nehráli kompletní, a to se i odrazilo na nevyrovnaných výkonech. Na jaře chceme být lepší a vše vyhrát. Zatím se to daří.
Nyní vás čeká zápas v Lipníku. Co by jsi řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Lipník je v tabulce před náma a možná pro většinu lidí favorit, já vidím šance 47:53 pro nás a vyhrajeme. Svoji střeleckou smůlu prolomí Ciprys Petr.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedl asi v 5 letech můj táta, který byl i jedním z mých prvních trenérů a dodnes je velký fanda TJ Vladislav. Podobně jako Paolo Maldini v AC Milán nebo Ryan Giggs v Manchesteru United i já jsem celou kariéru věrný jednomu týmu a sice TJ Vladislav. Pokud se nestane něco mimořádně výjimečného nebo výjimečně mimořádného, kariéru zde i ukončím
Máš oblíbeného fotbalistu?
Mám jich několik, hodně se mi líbil styl bývalých spoluhráčů Tomáše Prokopa, Vojtěcha Pavlíka a Davida Svobody. Ze zahraničních pak Dennis Bergkamp.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Sheffield United a Arsenal Londýn.
Jaké máš koníčky?
Mám krásnou manželku a dvě malé děti, takže prioritou je pro mě rodina. Pokud mám volný čas, rád se projedu na kole, něco si přečtu a v poslední době (skoro v Kristových letech) jsem propadl krásám saunování.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Momentálně kreslené pohádky.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Řízek, bramborový salát a cokoliv s tatarkou, na pití voda s pomerančem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.