Branov mi přirostl k srdci, takže se rozhodně nikam nechystám a navíc tamní rowdies by to nedopustili, říká s úsměvem hráč kola Michal Rasocha

Na vítězství jeho dva góly nestačily, i tak jste ale Michala Rasochu zvolili hráčem kola! Fanoušek Liverpoolu v rozhovoru např. říká, že největším zklamáním pro něj byl sestup v dresu Roztok...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Proti Sýkořici jsi dal dva góly. Očekával jsi nominaci do sestavy kola?
Trošku jsem to čekal, ale že bych vyhrál, to rozhodně ne.
2) Jak bys tento zápas zpětně zhodnotil?
Šlo se do zápasu s tí, že chceme bodovat. První poločas jsme měli trošku herně navrch, ale naše klasika - necháme si dát do poločasu góla. Sýkořice na nás druhou půli vlétla, dala nám dva rychlé góly a pak si hrála už svoji hru. My jsme stačili jen korigovat výsledek, ale nic víc jsme si už nevypracovali.
3) Přiblížil bys čtenářům svou fotbalovou kariéru?
Celou mládežnickou kariéru jsem strávil v Tatranu Rakovník. Chvilku jsem zkusil Most a přes Roztoky jsem zavítal na Branov.
4) Jsi mladý fotbalista, jak vidíš svou budoucnost? Přemýšlíš o vyšší soutěži nebo zůstaneš v Branově?
Vzhledem k mé práci, při které nestíhám většinu tréninků, tak o vyšší soutěži nepřemýšlím. Branov mi přirostl k srdci, takže se rozhodně nikam nechystám a navíc tamní rowdies by to nedopustili (smích).
5) Kdo je dle tebe největším tahounem na hřišti a v kabině?
Tak všichni ví, že jsem tam naprosto nejlepší, takže já (smích). Ale teď vážně... Nejvíc nás táhne Radek Choc bez něho jsme poloviční.
6) Jaký je tvůj nejlepší fotbalový zážitek a co tě naopak během kariéry nejvíce zklamalo?
Zážitků je spoustu, ale asi největší je, když jsme ve starších žácích vykopali na Tatranu krajský přebor. Největší zklamání beru, když jsme z Roztokama spadli z okresního přeboru. Podzim jsme měli pěkné rozhraný, patřilo nám myslím 5-6. místo, ale jaro bylo katastrofální, když jsme vyhráli snad jediný zapas a šli jsme o patro níž.
7) Co říkáš středeční výhře Liverpoolu 3:0 s Manchesterem City? Myslíš, že by se mohla opakovat historie a Reds by si mohli dojít až pro "ušatý" pohár?
Jako velký fanoušek "Reds" říkám naprostá fantazie. Byl bych rád, kdyby se historie opakovala. Kádr na to mají, ale bude v tom hrát roli více faktorů. V téhle části soutěže už to může vyhrát kdokoliv.
8) Co říkáš na dění v HET lize, konkrétně v boji o titul?
Boj o titul si myslím bude ještě zajímavý. Sice má Plzeň 10 bodů náskok, ale nehraje nijak zvlášť dobře. Bude záležet, jak se Slavie dá dohromady.
9) Jaký je tvůj oblíbený fotbalista a kdo ti je naopak nejvíce nesympatický?
Nejoblíbenější byl a bude SG8 (Steven Gerrard, pozn.red.), akorát mi je líto, že s Liverpoolem neudělal titul. A nejvíce nesympatický mi je Milan Petržela.
10) Máš nějaký rituál před zápasem?
Vždy si jako první obouvám levou kopačku, ale to už mám od malička. Teď už je to spíše zvyk (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.