Od svých spoluhráčů jsem slyšel jenom chválu, říká Daniel Poledna

Vítězem ankety Hráč kola se stal Daniel, který přispěl dvěmi góly k výhře FŠ Třebíč v Litohoři. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji moc, Radime. V prvním poločase jsme předvedli velice dobrý výkon. Byli jsme lepší v kombinaci i držení míče, soupeře jsme vůbec k ničemu nepustili. Druhý poločas se mi zdál v našem podání velice rozpačitý. Nedařilo se nám v rozehrávce a zbytečně jsme odevzdávali míč. Zase musím ocenit soupeře, že to po poločase nezabalili a snažili se s námi hrát fotbal.
Jak jsi spokojen se svým výkonem?
Nikdy nejsem se svým výkonem spokojený, protože vím, že se vždy dá něco zlepšit. V mém případě v tomhle zápase mi přijde, že sem nepředvedl úplně nejlepší výkon. Na mém ocenění mají největší zásluhu spoluhráči, kteří mi připravovali gólové šance skoro do prázdné brány a já jak se říká " slíznul smetanu". Takže tímto chci poděkovat spoluhráčům.
Co říkali trenéři a spoluhráči na tvůj výkon?
Tak od svých spoluhráčů jsem slyšel jenom chválu, samozřejmě se ozval i pokladník, který mi hned připomněl, že za první start a první gól by mělo něco cinknout do kasy.
Nyní vás čeká zápas s Jakubovem. Co by jsi řekl o soupeři a s čím do zápasu půjdete?
Tak k tomuhle zápasu nemůžu říct víceméně nic. Jelikož ani nevím zda nastoupím, protože jinak sem hráč dorostu a zápasy nám vychazí na stejný den. Jde o to jak se trenéři domluví. Jinak Jakubov jsem párkrát hrát viděl a myslím si, že to bude zajímavý zápas. Samozřejmě věřím, že kluci zápas zvládnou ať už se mnou nebo beze mně.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Tak k fotbalu mě dovedl můj taťka, který mě vždy podporoval a podporuje. S fotbalem jsem začal v 5 letech v Želetavě. Odtud jsem se přemístil do Předina, kde jsem si prošel do starších žáků. Během působení v Předině jsem si odskočil na půl roku do HFK Třebíč a potom jsme nějakou dobu hráli pod hlavičkou Staré říše. Potom jsem se po žácích přesunul zpátky do Želetavy, kde jsem okamžitě pravidelně nastupoval za první tým v 1.A třídě. No a od zimy jsem ve Fošce, kam jsem přišel se učit fotbalu od zkušeného trenéra pana Vrzáčka.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Už od mala byl mým vzorem Lionel Messi, jeho pohyb a přehled na hřišti je nezkutečný. Také velice často sleduji hru Paula Pogby, který má také obrovský přehled na hřišti a když má volnost tak dokáže to co jen tak nikdo neumí.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Bohemians Praha 1905, FC Barcelona, FŠ Třebíč a také samozřejmě Želetava odkud pocházím.
Jaké máš koníčky?
Ve volném čase se hodně věnuji sledováním zápasů různých týmů nebo hodně trávím čas s kamarády s kterými rádi něco podnikneme. Také rád hraju videohry, samozřejmě nepřekvapí, že nejoblíbenější je fifa.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Osobně žádný určitý žánr vybraný nemám. To co mě nějak zaujme na to se podívám.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Tak nejvíc si pochutnám na dobré pizze a ledovém čaji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.