Za má fotbalová léta jsem ještě nepotkal takovou partu jako je v Lišanech, říká hráč 16. kola Jaroslav Haifler

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal stoper Lišan Jaroslav Haifler, nově příchozí posila z SK Rakovník. V rozhovoru se dočtete nejen názor na sporně odpískanou penaltu v zápase Realu s Juventusem, ale také jak se zrodil jeho přestup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Čekal jsi za svůj výkon proti Jesenici nominaci do sestavy kola a následné vítězství?
Nominaci do sestavy kola jsem nečekal. Stále mě trápí zranění a nepodávám takový výkon, jaký bych chtěl a myslím si, že v sestavě byli kluci, kteří by si to zasloužili více. Očekával jsem, že Jesenice bude mít kvalitu a bude to těžký zápas, ale v průběhu zápasu, kde byla Jesenice bez nějaké vážné šance, bylo asi jasné, že tento zápas Lišany vyhrají.
2) Jak se cítíš v novém působišti?
V novém působišti jsem spokojený. Za má fotbalová léta jsem ještě nepotkal takovou partu jako je v Lišanech. Hlavně je tam spousta kluků, které znám odmala.
3) Jak se vůbec zrodil tvůj přestup do Lišan a kde jsi působil před tím?
No původně jsem chtěl úplně skončit s fotbalem, protože už nebyla chuť hrát fotbal. Zkusil jsem pár tréninků v Lišanech, kde mě to bavilo. Slovo dalo slovo a já přestoupil. Dříve jsem působil na SK Kladno a SK Rakovník.
4) Jak dlouho si myslíš, že v Lišanech vydrží trend mít v týmu jen čistě lišanské kluky?
Tak záleží na dalších generacích, jestli budou mít zájem hrát fotbal, ale myslím si, že by to měla podpořit přípravka, která se nedávno založila. Já bych si přál, aby to vydrželo co nejdéle, ale samozřejmě náš tým je otevřený všem fotbalistům, kteří budou mít zájem.
5) Jaký máš názor na odpískanou penaltu v zápase Realu s Juventusem? Přál jsi postup jednomu z nejlepších fotbalistů nebo legendě mezi třemi tyčemi?
Odpískaná penalta byla podle mě až moc krutá a já osobně bych jí asi nepískl. Postup jsem přál spíše legendě, protože by to byl hezký dárek k ukončení kariéry.
6) Komu fandíš v HET lize a kdo myslíš, že nakonec získá titul?
V HET lize fandím Slavii a myslím si, že pokud se Plzeň zvedne, tak asi nebude mít problém si udržet titul.
7) Jak tipuješ šlágr kola mezi Plzní a Spartou?
Myslím si, že remíza by tomu asi slušela, ale nedokážu říct výsledek vzhledem k aktuální formě obou klubů.
8) Fotbalisté a ženy. Říkají se o nás různé věci, ale jak to máš ty? Rodinný typ nebo dítě mejdanů?
Jak fotbal, tak ženy, mám rád a snažím se dopřávat oboum stejně času. Večer před zápasem jsem určitě rodinný typ, ale v osobním volnu spíše dítě mejdanů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.