Jiří Cejpek: Hlavním cílem je získat co nejvíce bodů, které nám zajistí záchranu v KP.

Hráčem kola se stal Jiří Cejpek z Kout. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Podle hlasování fanoušků jste se stal nejlepším hráčem 16. kola, gratuluji. V nedělním zápase proti Meziříčí jste vstřelil dvě branky. Jak vypadaly?
Děkuji za nominaci. Především bych chtěl dodat, že hráčem kola jsem se stal díky mým spoluhráčům, kamarádům a fanouškům, kteří pro mě hlasovali. Tímto bych jim chtěl poděkovat, že mi hlasy poslali a za odměnu se budu snažit střílet více a více gólů, aby se fanoušci měli na co dívat a hlavně, aby je náš fotbal bavil. Na můj první gól v zápase jsem číhal na mém klasickém místě na ofsajdovce, když Coufa získal míč na středu hřiště a kolmou přihrávkou mezi obránce mě vyslal do samostatného nájezdu, kde jsem udělal kličku brankářovi a vstřelil jsem gól. Můj druhý gól byl jednoduchý do prázdné brány, když jsem dostal míč z lajny od Víti před prázdnou bránu a nedalo se netrefit.
2. Jak probíhalo utkání?
Do utkání jsme vstoupili s chutí a hned v úvodu jsme šli do vedení. Snažili jsme se soupeře ohrožovat rychlými přechody do útoku. Po vstřelení druhého gólu a vyloučení hostujícího kapitána, jsme hru kontrolovali a první poločas jsme soupeře do žádné větší šance nepustili. Druhý poločas se nesl v podobném duchu a podařilo se nám dvakrát skórovat. Ke konci zápasu jsme polevili, soupeř si vytvořil pár šancí a dokázal nám vsítit gól. Zaslouženě jsme vyhráli a připsali jsme si důležité první tři domácí body.
3. Jaké jsou cíle Vašeho týmu do konce sezóny, věříte, že se udržíte?
Myslím, že budu mluvit nejen za sebe ale i za celý tým, když řeknu, že našim hlavním cílem je získat co nejvíce bodů, které nám zajistí záchranu v KP, taky bude záležet na tom, kolik týmů bude padat z Divize. Neříkám, že to je lehký úkol, ale zase není nereálný. Vzhledem k naší vzrůstající formě i sebevědomí a to že jsme měli, v podzimní části v několika zápasech smůlu věřím ve štěstí, které nám teď půjde naproti. Jen z posledních třech zápasů jsme získaly 4 body, když to porovnám tak přesně tolik bodu jsme měli za celý podzim a teď je máme z prvních třech zápasů.
4. Příští kolo zavítáte na hřiště Bystřice, jaký očekáváte zápas?
V podzimní části jsme na domácím hřišti s Bystřicí odehráli velice vyrovnaný zápas, kde jsme se porazili sami svými chybami, proto jedeme do Bystřice s ponaučením z našich chyb a určitě nejedeme prohrát. Bystřice je jasným favoritem a v naší situaci jdeme do zápasu s tím, že nemáme co ztratit, naopak můžeme jen získat a kdo ví, třeba nás soupeř podcení a odvezeme si i nějaký ten bod.
5. Máte své favority na postup z KP?
Asi bych to typoval, že postoupí Bystřice, ale když jí v sobotu obereme o body, tak jí to zkomplikujeme :D
6. Jak byste popsal tým TJ Sokol Kouty
Jako tým jsem dobrá parta, s většinou kluků hrajeme pospolu už několik let a rozumíme si. Náš tým je hodně bojovný, když se nedaří herně, tak to soupeři nedáváme zadarmo.
7. Od kdy se věnujete fotbalu a kdo vás k němu přivedl?
Za mé první fotbalové kroky můžou rodiče, kteří mě k fotbalu přivedli a ukázali mi co je míč a co se s ním dělá, od té doby je to pro mě jeden z TOP sportů. Za první klub jsem nastoupil ve 14 letech, kdy mým prvním týmem byl Sokol Puklice.
8. Máte nějaký oblíbený fotbalový tým a oblíbeného hráče?
Tady musím odpovědět, že z českých týmů to je AC Sparta Praha a ze zahraničních Real Madrid C.F. Můj fotbalový vzor je CR7.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.