Se svým výkonem jsem byl maximálně spokojený, říká Vít Franěk

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Vít Franěk z Březníku, který se podílel jedním gólem na výhře proti Kralicím. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Víťo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci, po ostudné podzimní porážce v Kralicích jsme měli povinnost vyhrát. První poločas byly Kralice lepší, naštěstí se jim ale nepodařilo vstřelit gól. Druhý poločas jsme naši hru zlepšili a přidali dva góly. Pak už jsme si to zkušeně pohlídali.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
No tak na rozdíl od všech ostatních jsem byl se svým výkonem maximálně spokojený.
Popíšeš nám svoji gólovou trefu?
Kouba vybojoval na půlce míč, vykoupal tři Kralóny a jeho následná střela se ke mně odrazila a já jsem to zasunul z malého do prázdný, takže nic jednoduchého.
Nyní vás čeká zápas v Dukovanech. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Jelikož doma nehrajme moc dobře a venku ještě hůř, tak jedeme pro výhru (ale ne o moc, maximálně o tři branky!). Každopádně to nebude jednoduchý zápas.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli mí bratři. Začínal jsem v Březníku. Za dorost jsem hrál v Mohelně a po krátkých epizodách v Hartvíkovicích a v Náměšti jsem se vrátil zpět do Březníka.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Z těch známých je to David Břoušek, Libor Rybníček, Milan Striž a pro své neuvěřitelné výkopy legenda mezi tyčemi Vlasta Zedníček. A z těch méně známých je z Iniesta a Pogba.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Fandím nejlepšímu klubu u nás, v kabině s tím mám celkem problémy. Je tam část slaboduchých jedinců, kteří fandí Zbrojovce a taky jeden Sparťan, shodnou okolností právě v disciplinárním trestu (za přátelské poplácání protihráče po tváři, čemuž předcházela vtipná poznámka o protihráčově sexuální orientaci). Ten mě posměšně nazývá Číňanem! Takže je jasné, komu fandím – Slavia Praha forever!
Jaké máš koníčky?
Rád si zajdu na ryby a občas si zahraju golf.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Ze zahraničních jsou to komedie s Belmondem, všechny díly účetního, z domácích Obecná škola a Pelíšky. A občas skouknu parodie na ČT 4 Sport např. Zbrojovka vs. Baník.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Miluju smažák, hranolky a kolu. Vzhledem k tomu, že jsem dlouhodobě v tréninku, tak si je mohu dovolit maximálně 1x denně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.