ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

 

V sestavě 18. kola 1.A třídy naprosto drtivým výsledkem zvítězil Jan Kubíček z Přímětic. Od diváků si vysloužil neuvěřitelných 72,73% hlasů. Nominaci do sestavy kola mu vyneslo utkání se Znojmem, kterému vstřelil obě branky svého týmu a zajistil mu tak výhru 2:1. V průběhu letošní sezony už díky startům za „B“ tým na kontě 24 zápasů, v kterých dokázal vstřelit 17 branek. První tři jarní zápasy vstupoval do hry v roli žolíka, než ve čtvrtém zápase dostal konečně prostor od začátku a odneslo to již zmíněné Znojmo. Pokud by vás zajímalo více ze světa Přímětického fotbalu, tak neváhejte navštívit jejich facebookové stránky - https://www.facebook.com/tjsokolprimetice/.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste popsal zápas, který Vám zajistil nominaci do sestavy 18.kola a následnou výhru?
My chtěli po úvodních 3 remízách konečně vyhrát, ještě k tomu v derby, kde je motivace vždycky dvojnásobná. První poločas byl spíš bojovný, kdy jsme přežili 2 velké šance soupeře a po jejich chybě jsme na konci prvního poločasu vstřelili gól. Do druhého poločasu jsme šli s cílem přidat další branku, což se nám podařilo asi v 60. minutě a pak jsme kontrolovali hru. Škoda několika brejků, které jsme nedokázali zakončit. Soupeř dokázal snížit a pár minut před koncem nás podržel náš brankář, když zneškodnil tutovku soupeře.
Co říkáte na dosavadní výkony Přímětic v sezoně?
S dosavadní sezonou jsme zatím velmi spokojeni, prohráli jsme jen 3 zápasy a aktuálně držíme neporazitelnost již 9 zápasů v řadě. Doufáme, že nám to ještě pár zápasů vydrží, i když nás teď čekají těžké zápasy s týmy na prvních dvou místech tabulky.
Když zmiňujete následující dvě utkání. S jakou taktikou do těchto zápasů půjdete, abyste svou sérii prodloužili?
V sobotu nás čeká zápas na hřišti vedoucího Startu Brno, kde si myslím nemáme co ztratit a zápas si jedeme hlavně užít. Start má úplně jiné možnosti než my, ale určitě je jedeme potrápit a rádi bychom si odvezli nějaké body. V úterý nás pak čeká dohrávka s Rajhradicemi, které mají výborný tým, ale myslím, že doma můžeme porazit každého soupeře a určitě se o to budeme snažit i v tomto zápase.
Nosíte na dresu číslo 10, jste tou pravou „desítkou“ na hřišti?
Ne, tak to si nemyslím. Desítku většinou nosí hráči, kteří tvoří hru. Já nosím desítku už od žákovských let a tím, že jsem hrál vždycky v útoku, tak tam mám přece jen jiné úkoly.
Jak jste oslavili první jarní výhru?
Oslava proběhla bezprostředně po zápase a stejně jako na hřišti jsme do toho dali vše.
Velmi populární jsou pokuty, kolik Vás bude tato výhra stát?
Tím, že se o klubovou kasu starám já, tak bylo jednohlasně rozhodnuto, že tato výhra bude v sazebníku zahrnuta až od následujícího kola.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.