Po výhře následuje posezení nad dobrým pivkem a párkem, říká Rudolf Šťáva

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Rudolf Šťáva z Lipníku. I díky jeho skvělému výkonu a jednomu gólu dokázal jeho tým remizovat s Náměští na jejím hřišti. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Rudo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Předem bych chtěl poděkovat všem, co pro mě hlasovali. Do zápasu jsme vstoupili špatně a trvalo to celý poločas, nedařilo se nám si přihrát, a když už nebyl problém v tomto, tak byla špatná koncovka. O půlce jsme si toho v kabině hodně řekli. V druhé půli jsme od začátku byli lepším týmem, který diktoval tempo, bohužel jsme neproměnili několik vyložených šancí.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Jak už jsme řekl neproměnili jsme mnoho šanci, a minimálně 50-60 % šancí jsem zahodil já, takže na tento zápas bych rád rychle zapomněl.
Jak jste zatím spokojeni se svým umístěním?
Jsme spokojení, i když víme že by se šlo dostat ještě o pár příček výš.
Nyní vás čeká zápas s Opatovem. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Zde doufám, že už se nám konečně zadaří po dlouhé době vyhrát. Ze 6 zápasů 5 remíz není bůhvíjaká bilance. Samozřejmě nesmíme nic podcenit a na zápas se musíme pořádně připravit.
Daří se ti i střelecky. Jak jsi spokojený se svým brankovým přínosem a na jakou metu by si to rád dotáhnul?
Jsem rád vždy, když můžu týmu pomoci nějakým gólem, doufám že se ve mě probudí zase nějaký střelecký duch a budu pomáhat tak, jak by si tým zasloužil. Neříkám, že bych se rád nedostal na 1 místo v tabulce střelců, ale s tím co kolikrát zahodím, nechápu ani jak mohu byt 3 (smích).
Jak slavíte svá vítězství?
Tak v této části sezóny jsme vyhráli jen proti Třebelovicím, takže jsme si toho slavení zatím moc neužili (smích). Jinak obvykle po výhře následuje posezení nad dobrým pivkem a párkem.
Jak se připravuješ na zápasy?
Jediné, co by se dalo považovat za přípravu na zápas, je páteční trénink. Jinak žádný zažitý rituál nemám.
Máš nějakého oblíbeného soupeře, na jehož zápas se vždy těšíš?
Já se těším na každý zápas. Ale kdybych si měl vybrat proti komu rád hraju, tak jsou to Přibyslavice a Výčapy. Jsou to týmy, které mají obrovskou kvalitu a vždy se do těchto zápasů velice těším.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.