ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 20.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018 - Bylo by velkým překvapením, kdyby vítězem skupiny už byl někdo jiný než Mladcová nebo Veselá, říká hráč 20. kola Martin Odstrčilík z Veselé

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Fotbaloví experti Tě označili za hráče utkání s Tečovicemi a následně i jako hráče kola, jak duel s Bivojem probíhal?
Děkuji za ocenění, děkuji za hlasy. Byli v tomto kole brankaři s nulou, bylo na hřištích plno úspěšných střelců. Asi bych se měl o titul podělit i s dalšími hráči …. Do zápasu s Tečovicemi jsme vstupovali s předsevzetím, že náš výkon musí jít nahoru. Potřebovali jsme se konečně chytit dobrým výsledkem, na který bychom mohli navázat ve zbývajících kolech sezóny. Zatím na jaře naše předváděná hra měla k ideálu daleko. Tečovice mají jaro opravdu výborné a jejich výsledky budí respekt. Hosté nezklamali a podali dobrý výkon. Oproti předchozím zápasům se docela dařilo i nám a podle mě byla úroveň zápasu nadstandardní a výsledná remíza spravedlivá. A penaltová loterie ? Proti Tečovicím ne a ne uspět. I na podzim jsme s nimi prohráli v rozstřelu.
Veselé se v posledních zápasech příliš nedaří, myslíš si, že výkon s Tečovicemi znamenal nějakou změnu k lepšímu?
S tím musím souhlasit, naše jarní výsledky zatím neměly potřebnou kvalitu. Ale hráči už pochopili, že musí přidat, dát do toho srdíčko a hra i výsledek s Tečovicemi už naznačovaly zlepšení.
O víkendu hrajete v Malenovicích, co od tohoto duelu lze očekávat?
Všem je nám jasné, že každý může porazit každého, proto jsou všechny zápasy těžké, zvláště ty venkovní. Předpokládám vyrovnané utkání a z naší strany ? Rádi bychom stavěli na výkonu s Tečovicemi a dále se zlepšovali. Samozřejmě ale ctíme sílu soupeře a víme, že jejich 6 jarních porážek v sedmi kolech nás nesmí ukolébat.
Malenovice mají jaro hodně slabé, co může být podle Tebe toho příčinou?
Všude jsou nějaké problémy, nikdo neudrží dlouhodobě výkonnost na nejvyšší úrovni. To už víme i z vlastní zkušenosti. Z Malenovic k nám žádné informace neprosákly, takže netuším kde je v Malenovicích zakopaný pes.
V tabulce se na Vás pomaličku dotahuje Mladcová, teď ale může ztratit ve Slavkově p/H?
Byl jsem se na Mladcovou podívat v dohrávce na Příluku, tým Mladcové má momentálně vynikající formu. O to jsou pro nás nyní cennější dva jarní body, které jsme z Mladcové přivezli. Škoda, že nebyly tři, měli jsme k nim blízko. Mladcová v posledních týdnech jde od vítězství k vítězství a myslím si, že moc bodů už ve zbývajících 6 kolech ztrácet nebude. Ale Slavkov je jedno z míst, kde by i nějaký bodík ztratit mohla.
Osud Lípy a Sehradic se zdá být už zpečetěn, myslíš si, že se ještě zachrání?
Sestup je vždycky nepříjemná záležitost jak pro hráče, tak i pro funkcionáře a fungování celého klubu. Řadu kluků z Lípy i Sehradic osobně znám a i proto sestup nepřeju nikomu. Sám jsem byl ve své kariéře několikrát v týmu, který spadl a není to nic příjemného. Ale ještě pořád je naděje, že bude ze skupiny padat jen jeden, takže oba týmy určitě ještě mají o co hrát. Ale minimálně jednomu z nich už asi Černý Petr zůstane.
Co říkáš na hokejový výsledek hulínské Admiry se slavičínskou rezervou?
I to se stane. Výkyvy jsou běžné v soutěžích i na vyšších úrovních. Jednomu týmu to mimořádně sedne, soupeři naopak a debakl je na světě. A pokud prohráváte o 3-4 góly, jen těžko se hledá motivace ke zkorigování výsledku. Je vidět, že Juřica řádně využil možnosti představit se po zranění a pěti góly si určitě řekl o návrat do divizní sestavy TVD.
Jak vidíš ambice Veselé v závěrečných kolech a případné šance na postup?
Bylo by velkým překvapením, kdyby vítězem skupiny už byl někdo jiný než Mladcová nebo Veselá. I když i Slavkov a Tečovice ještě teoretickou možnost stále mají. Já sám bych vítězství a postup samozřejmě našemu týmu přál, hlavně mým mladším týmovým spoluhráčům, kterým by tento úspěch vlil čerstvou krev do žil, nové sebevědomí a herní motivaci do dalších sezón. Určitě uděláme na hřišti vše proto, abychom dobře rozehranou soutěž dotáhli do vítězného konce. Byla by to zasloužená odměna pro všechny kdo dělají fotbal na Veselé. Vedle hráčů a trenérů taky pro další funkcionáře, pro sponzory, pro fanoušky. V posledních letech šel fotbal na Veselé včetně zázemí hodně dopředu. A pokud nám první místo uteče ? Určitě to zamrzí, ale nic se neděje, pogratulujeme lepšímu soupeři a život jde dál…

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku